НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 3 начина да убиете мухъла у дома без химикали!

3 начина да убиете мухъла у дома без химикали!

0
3 начина да убиете мухъла у дома без химикали!
3 начина да убиете мухъла у дома без химикали!

Естествен начин да се отървете от мухъла у дома завинаги!

Борих се с мухъла повече от една година, но всички купени средства го премахваха за много кратко време. Той се появяваше отново и отново, докато не приложих съвсем прости и достъпни средства. Най-накрая спечелих битката с плесента.

Предлагаме ви да използвате този естествен начин да се отървете от мухъла у дома завинаги.

Използват се абсолютно естествени и безвредни продукти: масло от чаено дърво, оцет, лимонена киселина на прах и любимите ви етерични масла за аромат. Тяхната висока ефективност е многократно потвърдена!

Необходимо е да се борите с влагата, мухъла и плесента в дома си. Препоръчително е редовно да подсушавате вещите си, като периодично обработвате проблемните места, приготвяйки средство от изброените продукти по-горе.

Тази смес може да се прилага в банята, по стените, таваните, килимите и така нататък.

Дори и да не страдате от алергии, мухълът е много опасен за вас и вашето здраве, особено за децата. Депресията и умората са едни от най-често срещаните реакции на организма. Мухълът понижава имунитета, което води до астма и други здравословни проблеми.

Ако той се появи в труднодостъпни места, можете да използвате спрей бутилка.

Смесете в спрей бутилка и разклатете добре:

Първи метод: 2 чаени лъжички масло от чаено дърво + 1 чаша вода + няколко капки от любимото ви етерично масло за приятен аромат + 1 чаена лъжичка лимонена киселина на прах.

Вижте още: Банан – как да отгледаме това тропическо растение у дома!

Втори вариант: 1 чаена лъжичка масло от чаено дърво + 50 мл оцет + 1 чаша вода + няколко капки от любимото ви етерично масло за приятен аромат.

Трети вариант (за най-устойчивия мухъл): 150 мл оцет + 50 мл вода + няколко капки от любимото ви етерично масло за приятен вкус.

Оцетът е в състояние ефективно да отстрани плесента, гъбичките и другите вредни микроби.

Споделете тази полезна информация с приятелите си!