НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 10 скрити възможности на пастата за зъби. Незаменими са!

10 скрити възможности на пастата за зъби. Незаменими са!

0
10 скрити възможности на пастата за зъби. Незаменими са!
10 скрити възможности на пастата за зъби. Незаменими са!

Пастата за зъби може да реши много от малките проблеми, които възникват в ежедневието. Ще се изненадате колко широк е диапазона на нейното приложение! Обикновената паста за зъби се справя с неочакваните задачи без усилие.

Бъдете сигурни, че тези съвети не един път ще са ви от полза. И новата паста, както и остатъците от старата ще влязат в употреба. Защо тези приложения не ги пишат директно на опаковката?

Как да използвате пастата за зъби?

1) Малко паста за зъби и стара четка за зъби – лесен начин за премахване на петната по сребърните прибори и съдове. Вашите бижута и изделия ще блеснат! Не забравяйте да измиете старателно остатъците от пастата.

2) Защитните ви очила няма да се запотяват, ако използвате паста за зъби. Нанесете тънък слой върху вътрешната повърхност на очилата и всичко ще бъде наред! Очилата за ски, вода и мотоциклет ще ви служат безпроблемно.

10 скрити възможности на пастата за зъби. Такива начини все още не сте използвали! Съвет №8 е повече от злато.

3) Светлата подметка – тя е красива, но ненадеждна. В крайна сметка да защитите обувките си от драскотини, е доста трудно! Е, можете да избършете с паста за зъби проблемните точки на обувките ви и те ще изглеждат като нови.

4) Дефекти, които се появяват по светлите стени, лесно могат да се прикрият с паста за зъби.

5) Ако след готвене ръцете ви миришат на риба, лук или чесън, не се притеснявайте. Измийте ръцете си с паста за зъби и острият мирис ще изчезне.

6) Полирайте плочата на ютията с паста за зъби. Повече никакви налепи и страшни петна!

7) С паста за зъби може да почистите дисковете си. От пастата трябва да се сложи много малко, като драскотините по диска няма да изчезнат, но и няма да станат по-дълбоки.

8) Прекрасно средство за почистване на вани и мивки! Сияние и свежест във вашата баня.

Вижте още: Направете си красива леха от петунии сами! Супер идея!

9) Същото важи и за хромираните елементи в банята. С използването на пастата можете да постигнете естествен блясък!

10) За да бъде вратата на душ кабината винаги чиста, я избършете с паста за зъби. Резултатът ще надмине всичките ви очаквания.

Вече знаете, че пастата за зъби е истинско откритие в домакинството. Използвайте тези трикове! Обикновената паста е толкова универсална, че може да замени почистващите препарати. Браво на този продукт!