НАЧАЛО ЗДРАВЕ Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!

Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!

0
Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!
Убийте причинителите на рак с помощта на тези 6 продукта!

В свят, в който почти всичко може да предизвика рак, единствената ви утеха e да минимизирате рисковете чрез избягването или употребяването на определени видове храни. Тези 6 продукта не са само са вкусни, но са и богати на жизненоважни хранителни вещества, необходими за вашето здраве:

1) Червено вино.

Високото ниво на ресвератрол, мощен антиоксидант, открит в обвивката на гроздето, забавя стареенето и другите, свързани с него здравословни проблеми. То извлича свободните радикали, потиска вирусите, намалява разрушаването на клетките и възстановява ДНК-то.

Може би ще искате да изпиете една чаша червено вино тази вечер?

2) Домати.

Доматите намаляват с 50% шанса за появата на рак на простатата при мъжете, които редовно консумират варени домати. Проучванията показват, че те съдържат големи количества ликопен, който забавя активаторите и причинителите на рак.

Може би печени домати за вечеря?

3) Боровинки и малини.

Тези два плода са известни със своите противоракови свойства. Те са особено подходящи за жените, тъй като намаляват риска от рак на яйчниците. Тъмният им оттенък е предизвикан от фитохимикали – елементи, които способстват за намаляването действието на причинителите на раковите клетки.

Плодовият сладкиш също е подходящ!

4) Черен шоколад.

Да, това е вярно. Черният шоколад е изключително полезен и богат на антиоксиданти. Той е чудесен за сърцето, подобрява настроението и помага да се преборите с раковите клетки.

Още едно парченце?

5) Кафе и зелен чай.

Тези напитки са може би първото нещо, което консумирате сутрин, а антиоксидантите в тях, са известни с намаляването на вероятността от развитието на рак.

Време е да изпиете още една чаша!

Вижте още: Облекчете болката в ставите с даровете на природата!

6) Куркума.

Тази жълта подправка буквално е злато за сърцето, здравословното хранене и общото благосъстояние: бори рака, стареенето, възпаленията, болката, увреждането на клетките, повишава имунитета, паметта, лекува настинки и грип.

Какво мислите да направите?