НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да излекуваме рак за няколко дни по методиката на д-р Колдуел

Как да излекуваме рак за няколко дни по методиката на д-р Колдуел

Как да излекуваме рак за няколко дни по методиката на д-р Колдуел
Как да излекуваме рак за няколко дни по методиката на д-р Колдуел

Рак от всякакъв вид е възможно да се лекува по невероятна методика. Д-р Леонард Колдуел е разработил уникална система за лечение до 4 месеца.

По време на своята практика той е издал 19 книги, с особена популярност сред които се ползват именно тези, в които се говори за лечение на злокачествени тумори. По неговите изчисления, той е спасил около 35 000 човешки живота. Показателят е просто невероятен, защото д-р Колдуел е излекувал 92% от хората, които са се обърнали към него за помощ. Официалната медицина дава възможност за оздравяване само на 2% от заболелите от рак.

Каква е тайната на невероятната методика на д-р Колдуел? Според него, за да се излекува от рак, човек трябва да направи само 4 стъпки – да се избави от повишената киселинност на организма, да употребява естествен витамин С, да премине на веганска диета и да промени мисленето си.

Стъпка 1: Алкална среда и кислород

Раковите клетки активно се развиват в безкислородна среда. При всички пациенти е установена повишена киселинност на организма. Според д-р Колдуел ако насищате организма си с кислород, то злокачествените образувания ще престанат да растат. Алкализирането на организма продължава от няколко дни до няколко седмици – при всеки пациент процесът протича индивидуално. Ако водородният показател рН е 7, то говорим за неутрално ниво. Стойност на pH 7.36 се счита за идеална, а за пациенти с рак е необходимо повишаване на рН до 7.5 или по-висока.

За да се направи средата в организма алкална, д-р Колдуел препоръчва всеки ден да се пият по 4 литра вода и да се употребява по половин чаена лъжичка сол. Солта непременно трябва да е морска. Хранителната съдържа 2/3 пясък и стъкло, които само драскат вътрешно съдовете и те започват да кървят. Така към мястото на увреждане започва активен приток на холестерин, който да заличи микрораните. Кръвоносните съдове стават по-тесни, повишава се налягането и по-добре от това на никого не става. Също за алкализиране на тялото могат да помогнат и специални добавки, съдържащи необходимите микроелементи.

По думите на д-р Колдуел, в случаи на заболявания от рак д-р Мáртин от Германия прилага метод на насищане на кръвта с кислород. Той извежда кръвта от тялото и я обогатява с йонизиран кислород. Процедурата се прави 12 пъти. След нея от първоначалната тъмна кръв не остава и следа – тя става розова и чиста като на бебе. Така се ликвидира кислородния глад.

Стъпка 2: Естествен витамин С

Витамин С има чудотворно въздействие върху човешкото тяло, но само ако се внася като естествен продукт. Д-р Колдуел предлага да се правят интравенозни инжекции три пъти седмично по 100 кубика на ден. Той е убеден, че благодарение на витамин С, ракът може да изчезне дори само за няколко дни. Изкуственият витамин С вече няма такъв ефект.

Вижте ощеЯжте по един банан на ден и ще решите всичките си здравословни проблеми!

Стъпка 3: Веганство и суровоядство

Първата стъпка, която трябва да се предприеме според д-р Колдуел при откриване на рак – е да се откажете от всички продукти от животински произход. Ето защо той говори за веганството, при което не се допуска употребата на мляко, млечни продукти и яйца. В идеалния случай, следва да се премине на суровоядство. Д-р Колдуел обръща особено внимание на консумацията на пресни зеленчуци и плодове. Те съдържат хлорофил и по този начин помагат за насищане на организма с кислород, което е пагубно за рака.

Стъпка 4 – Мисленето

Надеждата никога не трябва да напуска пациента. Той е длъжен да знае и да разбира, че за него е достатъчно да промени начина си на живот, за да се справи с болестта. Само природата е в състояние да покаже решение на всеки проблем, така че без правилното хранене и естествен витамин С, според д-р Колдуел няма да се справите с болестта.

Тази методика може да предизвика спорове и съмнения, но тя съществува. Така, както и съществуват реални хора, които вече са се излекували от рака.