НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!

Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!

0
Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!
Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!

Усмивката създава щастие в семейството, подкрепя доброжелателността в бизнеса и е парола за приятелство. Усмивката ни прави истински хора!

Характерът на човека може да се разбере не само по постъпките му, но и по начина на разговаряне. Всеки от нас има характерни жестове и движения, над които дори не се замисля.

Това важи и за усмивката. Без значение как се смеете – високо, тихо, срамежливо, иронично, звънко или хриптящо – винаги начинът, по който се смеете в известна степен съответства на вашия характер.

Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!

Определете своя маниер на смях, за да научите малко повече за характера си:

. Ако докосвате с кутрето устните си, това означава, че вие имате свои собствени представи за “добрия тон” и че твърдо следвате тези представи навсякъде и по всяко време. Харесва ви да сте в центъра на вниманието.

. Ако прикривате усмивката си с ръка, когато се смеете, то вие сте малко по-срамежливи и не сте много уверени в себе си, често се смущавате, предпочитате да останете в сянка и както се казва “да не се разкривате”. Съветваме ви да не се огъвате под прекомерен самоанализ и самокритика.

. Като се смеете, често ли отхвърляте назад главата си? Ако е така, то вие очевидно сте доверчиви и наивни, но в същото време вие сте широко скроени. Понякога правите неочаквани постъпки, съобразявайки се само с чувствата си. А може би трябва повече да се осланяте на разума си.

. Ако често, когато се смеете докосвате с ръка лицето или главата си, вие най-вероятно сте мечтател и фантазьор. Това със сигурност не е лошо, но необходимо ли е така целенасочено да се опитвате да реализирате мечтите си, които понякога са доста нереалистични. Нужен ви е по-трезв и реалистичен подход към проблемите в живота.

. Ако сбръчквате носа си, когато се смеете, то вашите чувства и мнения бързо и често се променят. Вие сте емоционален човек и очевидно капризен. Много лесно се поддавате на моментното си настроение, което създава трудности за вас и за околните.

. Ако се смеете гръмогласно, с отворена уста, то вие принадлежите към хората, които са темпераментни и мобилни. Малко сдържаност и умереност няма да ви навредят. Вие умеете да говорите, но се научете и да слушате.

. Ако накланяте главата си, преди да се засмеете тихо, то вие сте от хората, които са добросърдечни, съвестни, свикнали да се адаптират към обстановката и хората. Вашите чувства и действия са винаги под контрол. Никой никога няма да разстроите или да огорчите.

. Ако се държите за брадичката, когато се смеете, каквато и да е вашата възраст, съвършено ясно е, че в характера си сте съхранили чертите на юношеството. И най-вероятно, поради това често действате без много да размишлявате, дори понякога твърде прибързано, над което си заслужава да се замислите.

Вижте ощеЗамислете се: Тест от 15 провокативни въпроса

. Ако присвивате клепачите си, когато се смеете, това е свидетелство за уравновесеност, увереност и необичаен ум. Вие сте активни и уверени – понякога може би повече, отколкото е нужно. В такива случаи се постарайте да погледнете на себе си от страни.

. Ако вие нямате определен маниер на смеха си, тогава принадлежите към индивидуалистите: във всичко и винаги се ръководите предимно от собствените си мнения и решения, често без да обръщате внимание на мненията на другите. Може би на много хора от вашето обкръжение това не им харесва.

Усмивката може да разкаже много за вашия характер! Забавен тест!

Разбира се, има още много различни начини, по които хората се смеят, а също и още много други черти на характера. Може би не намирате тук собствения си маниер на смях, а може би намирате, но не сте съгласни с тълкуването.

Във всеки случай, както е известно, самопознанието винаги е полезно и интересно и понякога помага да разбираме по-добре другите.

“Усмихвайте се хора, усмихвайте се! И в отговор светът също ще ви се усмихне!”