НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Истински хороскоп: Животът с вас борба ли е или приказка?

Истински хороскоп: Животът с вас борба ли е или приказка?

0
Истински хороскоп: Животът с вас борба ли е или приказка
Истински хороскоп: Животът с вас борба ли е или приказка?

Всеки зодиакален знак си има своите недостатъци, но и положителни страни, заради които останалите го обожават. В зависимост от това, което доминира при вас, може много лесно да откриете дали животът на хората около вас е приказка или постоянна борба с вашия характер.

Бъдете честни със себе си!

Овен

Въпреки че е огнен знак, Овенът се радва на живота като риба във вода, защото иска предизвикателства, неочаквани обрати и състезания. Ако някой се опита да успокои импулсивния Овен, няма да получи милост, защото Овенът винаги трябва да бъде победител. Затова ако искате да доминирате, очаквайте много сражения с Овена. Ако сте решили да бъдете “слуги” – очаквайте приказка.

Телец

Животът може да бъде и приказка и борба, но когато животът е хубав, Телецът умее да се радва на това на максимум. Когато не е, тогава Телецът показва своята твърда черта на характера, а именно постоянството. Заради това си качество зодията умее да се бори. Мотивиран е когато е в хармония с всички, така че се опитва постоянно да я поддържа. Битките в живота не са любимата му част, тъй като тогава е неспокоен.

Близнаци

За тях животът е главно игра. Интелигентните Близнаци постоянно плуват в живота, след което като котки твърдо застават на четири крака. Умеят да си подредят нещата така, че околните да им се възхищават. Без много усилия стигат до “своя дял от пая” и не мислят за чуждите емоции. По принцип се страхуват от провал, но този свой страх скриват с остроумие. Ако нямате едни и същи цели, животът с тях може да бъде приказка.

Рак

Ако животът е приказка, това би било прекрасно за малко егоцентричните Раци, които по същество се опитват да достигнат този идеал. Умеят да се адаптират, но и да се заинатят точно тогава, когато не е необходимо. Докато имат подкрепата на близките си, нямат намерение и не чувстват нужда и намерение да се борят.

Лъв

Много често се вдетиняват и обичат приказки, но и умеят да се бият като рицари, рамо до рамо с Овена, Скорпионите и Козирогът – най-големите бойци в зодиака. Надали някой ще ги надхитри и ще бъде по-добър от тях, защото се водят по правилото “целта оправдава средствата”. Само ако са на трона и се чувстват изключително важни и необходими, животът с тях може да бъде приказка.

Дева

Девите са малко колебливи и се колебаят пред предизвикателствата в живота. Не са склонни към мечти и фантазии, посветени са на това да обмислят всичко стъпка по стъпка. Девите са наистина упорити, защото искат всичко да предвидят и е невъзможно да живеете с тях в приказка. Не обичат изненадите в живота, а ако нещата започнат да излизат извън техния контрол, подгответе се за бурни дни и нощи.

Везни

Животът за тях и с тях е вечна борба. Искат да доминират и да извличат максимума от живота. Готови са на компромиси и лишения, които им рискуват емоционално удовлетворение. Поради това, любовните приказки с Везните са невъзможни. Искат много неща наведнъж и навлизат в неразумни битки. Ще изживеете приказка с Везните ако сте силна и влиятелна личност.

Скорпион

Самоувереният Скорпион вярва единствено в борбите, които имат за цел да донесат по-добро и по-красиво утре. Ще се наложи над другите, защото е наясно с възможностите си и иска да води всички. Често е хладнокръвен и с прекалено голямо самочувствие, защото знае, че е прав. Никога не разкрива своите намерения, така че ако се решите на близост с тях, бъдете подготвителни за тайнственост и не много емоции.

Вижте още: Колко рискувате? Ето кои зодии са готови да стигнат до края и кои играят на сигурно

Стрелец

Амбициозният и любознателен Стрелец пробива с разум и логика в живота, но тъй като е фантазьор, може да се изплъзне от пътя и да започне да живее в приказка без да му мисли. Въпреки това, най-много обича своята независимост. Ако изпита поражение, бързо се възстановява. От него не очаквайте нито приказка, нито битка, защото и сам не знае какво предлага.

Козирог

Противоречивият Козирог е амбициозен и готов на почти всичко, за да заслужи признание. От тук можете да заключите – приказка с него е невъзможна. Борбата е неразделна част от живота му, така че с каквото и да се занимава трябва да бъде в надпревара с времето и хората около него. Страхува се от романтика и емоции, за да не го разочароват, така че никога не разкрива в дълбочината своите чувства.

Водолей

Смелият Водолей храбро преминава през битките и не се страхува от нищо, освен от едно – да не загуби своята независимост. Заема отговорни позиции. Общителен и чаровен, Водолеят иска да рискува, за да живее в самостоятелна приказка. Романтичните приказки не го интересуват много. Въпреки това, със сигурност няма да води битки, освен ако не пожелаете неговата позиция.

Риби

Амбициозните Риби умеят да бъдат практични, особено ако става дума за печалба. Рядко, но се случва да чакат нещата да “паднат от небето”, така че не са от най-големите бойци. В любовта обичат романтиката и приказките. Животът с тях не е трудно предизвикателство, докато не започнете да изисквате постоянна активност и инициатива от тяхна страна.