НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Годината на раждане разкрива всичките ви тайни! Разберете как!

Годината на раждане разкрива всичките ви тайни! Разберете как!

0
Годината на раждане разкрива всичките ви тайни! Разберете как!
Годината на раждане разкрива всичките ви тайни! Разберете как!

Изненадващо е, че последната цифра на годината на раждане е от особено значение. Неслучайно ние сме родени именно в тази година. Случва се родителите да са в очакване на бебето в продължение на години, и то идва в момент, който се дава от горе. Вашата цифра е под покровителството на един от петте елемента – дърво, огън, земя, въздух и вода. Астрологията твърди, че те активно влияят върху характера на човека. Просто погледнете последната цифра от годината си на раждане и прочетете описанието. Ще научите много нови неща!

Земя

Хората на елемента земя (последната цифра от годината на раждане – 8 и 9) са надеждни и търпеливи. Силата на земята ги прави отговорни спрямо връзката им с близките хора. Те имат много амбиции, които обаче са идеалистични. Приземени те решават проблемите стъпка по стъпка и на трезва глава. Те са с добре развита интуиция. Околните се опитват да се сравняват с тях, защото имат добре развити морални ценности. Тези хора ценят етиката и дисциплината. Знаят как да използват собствените си ресурси разумно, защото са доста консервативни.

Хората на Земята са в добри отношения с парите. Умеят да виждат нещата в перспектива. Те са сдържани в емоциите си, но се нуждаят да бъдат обичани.

“Земляните” нямат и капка авантюризъм. Жестоки и упорити са. Те искат да контролират всичко и често се ръководят единствено от своята полза и интереси. Най-вече ги е страх от неизвестното и при появата му настъпва паника и депресия.

Земята е център, който е отговорен за смяната на сезоните. Цветът на земята е жълтият и е свързан с храносмилателната система, особено с далака и стомаха. В допълнение, “земята” препоръчва да стоите настрана от блатисти райони с висока влажност.

Огън

Хората на Огъня (последната цифра от годината на раждане – 6 и 7) винаги жадуват за приключения и никога не се отказват да изследват нещо ново. Това са едни много активни и енергични личности с качества на велики лидери, те обичат да се състезават и да печелят. Хората на Огъня, като правило, са привлекателни и атрактивни, те не могат да стоят сами, предпочитат да се обграждат с хора и са в постоянно движение. В допълнение, те са силно привързани към семейството и с всички сили подкрепят всякакви семейни връзки. Огнените хора се характеризират с високо самочувствие и самоувереност, те са умни и дружелюбни, решителни и ефектни, и не са лишени от ораторски талант.

Недостатъци на “огнените” хора се крият в тяхната агресивност и прекомерно желание за постигане на целите на всяка цена. В допълнение, те са твърде емоционални и страдат от липса на търпение. Егоистични и прекалено амбициозни са. Рядко се разбират с други хора.

Огън – това е юг и представлява летния сезон. Цветът на огъня е червеният и е свързан с кръвоносната система и сърцето. Представителите на елемента Огън се препоръчва да стоят настрана от излишна топлина и да не се подават на излишни емоции.

Дърво

Хората, родени под егидата на дървото (последната цифра от годината на раждане – 4 и 5) са много щедри. Те се придържат към своите принципи по отношение на етиката, обичат да изследват света и да анализират информацията, и се характеризират с рядката сила да убеждават. Хората на Дървото са много артистични и творчески, което им качество често се проявява във всичко, което те могат да направят със собствените им ръце. Те са работливи и винаги търсят за  себе си някакво занимание, стремят се да бъдат постоянно заети и смятат, че трудът е най-доброто използване на силите. Увереността в себе си – това е една от най-добрите им черти. Тези хора винаги са благодарни за всичко, което те имат, и не се опитват излишно да надскочат себе си, въпреки че обхватът на техните интереси е много обширен и разнообразен. Те са истински приятели и никога не се държат егоистично, те са идеални за командири и са много състрадателни към другите хора.

Недостатък е тяхното разточителство. Те грешат в това, че могат да поемат повече работа, отколкото могат да се справят и затова често се претоварват, от което нямат полза. С други думи, те трябва да се научат да си определят граници и правилно да разпределят силите си. При определени условия, те могат да станат прекалено зависими от други хора и дори да се изгубят в тълпата, в много отношения това е възможно само заради тяхната пасивност и известно забавяне.

Дърво – това е изток, а неговия сезон е пролетта, съответно цвят – зелен. Дървото е свързано с жлъчката и черния дроб. Представителите на този елемент трябва да избягват районите, където преобладават силни ветрове.

Вода

Хората на Водата (последната цифра от годината на раждане – 2 и 3) се считат за очарователни и отзивчиви хора, които умеят да съчувстват. Те са много гъвкави и са в състояние да се движат по течението. В допълнение, те са умни и креативни. Хората на Водата имат изключително въображение и не се страхуват да го използват. Сред тях има много велики философи и мислители, те са много независими и често владеят няколко професии. Представителите на водата имат перфектни комуникативни умения и могат да бъдат много убедителни. Трябва да се отбележи, че имат отлични умения в областта на дипломацията. Те са много интуитивни и са в състояние да уловят това, което убягва на другите. Те са добри организатори и не по-малко добри изпълнители, забелязват специалните таланти в другите хора и им помагат да ги развиват.

Водните хора могат да бъдат потайни и неискрени и никога не споделят своите тайни с останалите. В допълнение, при тях се наблюдава ясно изразена тенденция за манипулация. Те винаги и навсякъде се опитват да намерят прост и лесен начин, който ги отличава с известна пасивност, а често придават своите капризи и на другите хора. Това, което трябва да научат е да стоят здраво на краката си и да следват пътя си по свой собствен начин. Хората на Водата още трябва да избягват прекалено водните места, колкото и парадоксално да звучи.

Вода – това е север. Сезон – зима и цвят – черно. Водата се свързва с костите и отделителната система.

Вижте още: Хороскопът разкрива защо нямате късмет в любовта

Метал

“Металните” хора (последната цифра от годината на раждане – 0 и 1) са много упорити, независими и самостоятелни, поради силния им характер. Те обичат себе си, но в същото време знаят как да се грижат и уважават другите. Те обикновено са доста сдържани, но при външен натиск активно и непоколебимо отстояват себе си и своята гледна точка. Представителите на този елемент предпочитат реда и баланса, хармонията и чистотата във всеки смисъл на думата. Те се отличават с надеждност и решителност, въпреки че понякога се държат доста дръпнато, а и не се опитват да бъдат част от тълпата. Когато металните хора знаят какво търсят и искат, то на тяхната решимост може да се завиди, защото препятствията и неуспехите никога не могат да го накарат да се отклонят от пътя. Всичките си проблеми ги решават с лекота. Те нямат страх от самота и единственото, което те искат от обществото е признание за техните постижения и успехи.

Сред недостатъците на металните хора може да се отбележи периодичната им импулсивност. Съзнателно или несъзнателно всички те имат едно непреодолимо желание за лукс, пари и власт. Често те могат да бъдат упорити и да се държат неразумно. Като лидери, металните хора са много взискателни и искат подчинените им да отговарят на техните високи стандарти и очаквания.

Метал – това е запад. Сезон – есен, цвят – бял. Металът е свързан с дихателната система и белите дробове.

Споделете статията с приятелите си!