НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Има ли направена магия върху вас? Разберете сами!

Има ли направена магия върху вас? Разберете сами!

0
Има ли направена магия върху вас? Разберете сами!
Има ли направена магия върху вас? Разберете сами!

Днес ще ви разкрием как сами да установите дали някой ви е направил магия и иска да ви навреди.

За съжаление, често сме заобиколени от зли и завистливи хора, които се борят да навредят на тези, които живеят поне малко по-добре от тях. Те предпочитат да развалят живота на другите, а не да работят върху собственото си щастие. Често такива хора проклинат и правят магии. По-добре за вас е това да не се случва, но ако процесът е в ход, не е толкова лесно да го спрете. В тази статия ще намерите подробна информация за това как да разберете дали има магия върху вас.

С помощта на този метод можете да определите дали има магия върху вас.

Трябват ви:

Една стъклена чаша

Вода

2 кибритени клечки

Проверка:

Преди да започнете проверката се отпуснете, бъдете в спокойно състояние и попитате: “Имам ли върху себе си чуждо енергийно влияние?”

Задръжте клечката за незапалимия край вертикално на 4-5 см от повърхността на водата в средата на чашата.

Затворете очи и си задавайте същия въпрос. Оставете едната клечка да падне във водата.

Щом клечката престане да се движи, направете същото и с втората.

Разбира се, клечките ще заемат определена относителна позиция, от която да прецените дали сте жертва на магия. Има три основни положения на клечките: липсата на контакт между тях, допиране и пресичане. Всяка от тези комбинации носи специфична информация.

Най-доброто състояние е липса на контакт между клечките. Това означава, че енергията ви е свободна от външни влияния, а грижите и болестите са чисто физически проявления.

Докосващите се клечки показват, че сте под влиянието на енергия или непрофесионална магия. Това може да се е случило в градския транспорт, по време на спор с роднини и приятелите, в словесна престрелка на опашката в магазина и в други подобни ситуации.

Пресичащите се клечки говорят за целенасочено увреждане. Местоположението на пресичането на клечките ще ви покаже енергийния център, който е засегнат най-интензивно от атаката на неизвестния противник. За да го определите, е необходимо визуално да разделите клечката на 6 части  и да видите коя от тях докосва краят на другата клечка.

Външната сила в този случай се отразява от горната клечка, а за нивото на поражение се съди по долната.

Нива на въздействие:

Първо ниво

Показва поражение на енергийния център на живота . Някой се опитва да ви лиши от самото желание да живеете. От физическите органи могат да бъдат засегнати репродуктивните органи и бъбреците.

Второ ниво

Показва поражение на центъра на сексуалното общуване. Във физическо отношение това се отразява в слаба функция на дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крайници.

Трето ниво

Влияе върху вашето положение в обществото. Изпратилият негативната енергия човек се опитва да унищожи авторитета ви, способността да контактувате с други хора, опитва се да ви изолира. С това ниво често са свързани появи на язва на стомаха, черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва, панкреаса.

Четвърто ниво

Показва поражение на сърдечния център или на въздействието върху  чувството на любов. Такова влияние има за цел да ви лиши от баланс и разбиране за света. Когато е засегнат този център, човек не получава удоволствие от живота, не може правилно да избира партньори и приятели,  лишен е от подкрепата на другите. Свързано е с болест на сърцето и сърдечно-съдовата система, рязък спад в имунните реакции.

Пето ниво

Лицето, което прави енергийните поражения, ви лишава от информация, прави ви неподатливи на външни дразнители, безразлични. В организма страдат белодробната система, бронхите, фаринксът и ларинксът, щитовидната жлеза.

Вижте още: Знаци, че буквално привличате пари в портфейла си!

Шесто ниво

Външният човек се опитва да вложи в съзнанието ви своето собствено мислене, да ви наложи чужди мисли за живот и цели. Цялата ви енергия отива в напразни, ненужни действия, чийто резултат не ви носи успех. Може да страдат мозъка и гръбначният ви мозък, нервната система като цяло, регулаторната функция на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

Използването на този метод ще ви помогне да разберете дали някои от вас има магия, предизвикана от недоброжелатели. Много често в живота ни има трудни моменти, които понякога не зависят от нашите действия или бездействия.

Ако сте харесали статията, споделете я с приятелите си!