НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Избавете се от негативната енергия с няколко лесни метода!

Избавете се от негативната енергия с няколко лесни метода!

Избавете се от негативната енергия с няколко лесни метода!
Избавете се от негативната енергия с няколко лесни метода!

Негативната енергия може да доведе до сериозни последствия върху вашето здравословно състояние, затова вземете мерки навреме!

Вие се прибирате у дома уморени след дългия работен ден с надеждата да си отпочинете и наспите, но вместо това, се чувствате раздразнителни, нервни и не можете да заспите? Може би всичко това е дело на негативната енергия в дома ви. Можете да се избавите от лошото самочувствие, болките и раздразненията и да изчистите тази енергия с доказаните методи на баба.

Случвало ли ви се е, когато отидете на гости, да чувствате приятно усещане, а на други места – негативизъм, страх, отвращение? И това не е свързано с лошия интериор. Всичко е въпрос на пространствената енергия. Лошо е, когато тя е слаба, но още по-лошо е, ако тя е отрицателна.

Тя води не само до умора и раздразнителност, но също така и до кавги, загуба на пари, болест, а дори и до разпадане на семейството. За това как да идентифицирате, че в дома ви има натрупана отрицателна енергия и как да се отървете от нея, ще ви разкажем днес.

Пречистване от негативна енергия

Признаци за натрупана негативна енергия у дома:

 • Появяват се хлебарки и други вредни насекоми.
 • Губят се вещи.
 • Често са болни членове на семейството и домашните любимци.
 • Не растат и умират растения.
 • Често изгарят крушки и електрически уреди без видима причина.
 • Протичат често водопроводните тръби.
 • Врати и прозорци често се блъскат от само себе си.
 • Появяват се неприятни миризми без източник.
 • Чести семейни конфликти.
 • Лоши сънища и сънят не успява да възстанови силите ви.
 • Сред гостите ви има завистливи хора.
 • Някой в къщата ви е починал.

Възможно е преди да се нанесете в дома, в който живеете, да е живяло несполучливо семейство или да се е случило престъпление.

Ако има елементи, които съвпадат с тези, които са се случили в дома ви, ще трябва да помислите за това как да го „излекувате“. Не се страхувайте, всички методи са доста прости и не изискват намесата на свръхестествени сили.

Пречистване на вашата собствена енергия

Вие сами можете да донесете негативност във вашия дом. За да изчистите енергията си, ще трябва да си вземете душ, но не обикновен, а със сол. Солта е проводник на енергия и в комбинация с водата е способна да отмие натрупаната енергия.

Преди да си направите душ, масажирайте тялото си със сол и добре се измийте. В този случай, трябва да сте в добро разположение на духа и да си мислите за това как ще се отървете от всички лоши неща. Повярвайте, веднага ще ви стане топло и светло на душата след такава процедура.

Как да се избавите от негативната енергия?

Отървете се от ненужните вещи у дома

Всички неща имат памет и са в състояние да съхраняват енергия. Ето защо е нужно навреме да се отървете от ненужните предмети, особено ако те са свързани с неприятни спомени. Помнете: във всичко, което не се използва в продължение на повече от година, се натрупва отрицателна енергия.

Преди да започнете да изхвърляте ненужните неща от къщата си, отворете всички врати и прозорци – течението ще отвее всичко отрицателно. Сложете си чисти и спретнати домашни дрехи. Не носете бижута, бъдете в неутрално настроение. Отървете се от всички ударени съдове, дори и да имат само една драскотина. Старите дрехи или ги дайте на шивач, или ги изхвърлете. Следете батерията на часовника, той не трябва да спира.

А сега да преминем към огледалата: Избършете с влажна кърпа в посока на часовниковата стрелка, броя на обиколките зависи от това на колко години е огледалото. Ако не си спомняте това, то направете 13 кръга. Ако имате антични огледала или такива, които са останали от предишните собственици, то трябва да се отървете от тях.

Пръскане и опушване

Подгответе купа със сняг или светена вода, но не и чешмяна вода. Поръсете внимателно стаите и след това измийте ръцете си. След това запалете клонки от жълт кантарион и ги занесете във всички краища на дома.

Пречистване чрез свещи

Нуждаете се от църковна свещ. Вземете една свещ и я поставете в малък кръг, изрязан от бяла хартия. Запалете свещта и започнете да се движите от входната врата – главният вход на негативната енергия. Добре минете през цялата външна повърхност на вратата, като не забравяте за дръжката и звънеца. След това продължете по вътрешната страна на вратата.

После се движите по периметъра на дома по посока на часовниковата стрелка. Отделете специално внимание на прозорците, огледалата, ъглите, закачалките, както и компютрите и телевизорите, тъй като те натрупват много негативна енергия. Когато приключите с почистването, вие ще имате една или повече изгорели свещи. Веднага ги изхвърлете, не бива да остават в дома ви.

Ако в къщата ви не всичко е наред, значи имате негативна енергия!

Почистване на ръцете след ритуала

След като сте извършили всички необходими ритуали, трябва да измиете ръцете си със сапун и вода. Натрийте ги със сол, измийте ги и изчакайте да изсъхнат. След това разперете пръсти. После разтрийте дланта по посока на часовниковата стрелка и ги разтръскайте. По този начин вие сами ще се отървете от отрицателната енергия, получена в резултат от процеса на почистване.

Повторно почистване

За да разберете дали сте се отървали от всичката негативна енергия, три дни след почистването запалете свещ и изчакайте да изгори до половина. Вижте формата на разтопения восък: ако той е грозен и тъмен, то трябва да повторите почистването. Ако е ярък и светъл, то къщата е чиста. Процедурата за почистване на дома трябва да се прави 1-2 пъти в годината или след отрицателен инцидент (смърт на близки, лоши гости).

ЗА ПРОФИЛАКТИКА

Звукът на камбани

Дръжте на входната врата и в целия дом малки звънчета. Доказано е, че тяхното звънене обезкуражава негативното и дава положителен ефект върху човешкото тяло.

Палене на свещи

От време на време палете свещ в къщата. Това може да бъде по време на вечеря или в банята. Почистващата мощ на огъня не може да се сравни с нищо!

Почистване с вода и проветряване

Поддържайте дома си чист и Мийте с вода всяка седмица. Навреме изхвърляте боклука. И от време на време отваряйте вратите и прозорците, за да се проветри.

Вижте още: Пикантните храни: 5 шокиращи факта за тези, които ги обичат

Вземете си котка

Да, котките са в състояние да защитят къщата ви от негативна енергия. От древни времена това животно е надарено с магически сили.

Може да звучи смешно, защото ние живеем в XXI век. Но хората са способни със своите негативни мисли да заразят всичко около тях с отрицателна енергия. Освен това, никога не знаете какво  искат хората, които идват в дома ви. Отделете малко време и почистете дома си – това със сигурност няма да ви навреди!

Ако нещо от тези признаци за натрупване на негативна енергия намерите в дома си, то няма да бъде излишно да почистите негативното и повторно да се заредите само с добри и позитивни неща. Отличен помощник ще ви бъдат многократно доказаните методи на баба. Те ще ви помогнат да се отървете от чувството на умора и раздразнителност в собствения ви дом!