НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Цветът, който харесате, ще ви подскаже верния отговор!

Цветът, който харесате, ще ви подскаже верния отговор!

0
Цветът, който харесате, ще ви подскаже верния отговор!
Цветът, който харесате, ще ви подскаже верния отговор!

Цветът притежава свой емоционален език и влияе на нашите действия и на отношението ни към заобикалящия ни свят. Ако имате въпрос, който не ви дава покой или чувствате вътрешно безпокойство във връзка с предстоящо събитие, направете този тест. Той ще ви помогне да разберете вашата психологична нагласа и да научите причината за преживяванията си.

За да започнете тестването ви се предлага картина с разноцветни петна. Задачата е в това, да изберете цветът, който ви харесва, но без да се замисляте дори за минута. След това прочетете разшифровката на вашия избор.

Изберете цветът, който желаете и узнайте, какво не ви достига, за да се чувствате щастливи!

1. Светло син. В момента вашият проблем е неопределеността. За да го разрешите, ще трябва мислено да си представите това, което в действителност искате да постигнете. След това постепенно се придвижвайте към целта си. Тази дейност напълно ще ви погълне и всички негативни мисли ще бъдат забравени.

2. Бял. Преизпълнени сте с жизнена сила. Искате да помогнете на всички и да извършите добри дела. За щастие, хора, които се нуждаят от помощ, винаги ще има. Ето защо, насочете цялата си енергия към доброто.

3. Бежов. Вие наистина имате нужда от малко грижи и домашна топлина. Можете да сготвите нещо вкусно или да гледате любимия си филм. А още по-добре е да си вземете топла вана, да затворите очите си и да слушате релаксираща музика.

4. Червен. Вашата вътрешна енергия заплашва да ескалира в агресия. Тя се нуждае от изход. Затова, можете да вземете една лопата и да прекопаете няколко метра от земята или да поиграете пейнтбол. Като цяло, развличайте се с помощта на физическо натоварване.

5. Жълт. Вас ви потиска чувството за самота и копнеж за общуване с приятели. Отложете всичко и си организирайте екскурзия или парти в тесен кръг. Приятелското присъствие ще ви върне душевния покой.

6. Зелен. Вие смятате, че животът ви протича рутинно и вашата природа изисква все пак някаква промяна. Не е необходимо да стигате до крайности и да променяте местожителството си. Възможно е да си направите маникюр или нова прическа.

7. Розов. Иска ви се да видите света през розови очила. Ще ви се наложи да се разтоварите емоционално. Можете да отидете на гмуркане в океана или просто да се скитате из гората далеч от забързаното ежедневие. Най-важното нещо е през цялото това време да сте във весело настроение.

8. Оранжев. Вие страдате от дефицит на внимание. Не оставайте дълго сам със себе си. Отидете с приятели в някой клуб или на концерт – там, където има много хора. Опитайте се през цялото това време да бъдете душата на компанията.

9. Черен. Вие със сигурност сте изпаднали в депресивно състояние. Психиката ви е изтощена с различни противоречия и самоанализи. Пълноценният сън и почивка ще ви помогнат бързо да се измъкнете от това. Не се натоварвайте с ненужна информация и с излишни преживявания.

10. Лилав. Разговорите с хора и изказване на мнения ще ви изморят до краен предел. Заслужава си да си вземете почивка. За това, останете сами за известно време и почувствайте колко красива е тишината. Тогава ще разберете, че не е необходимо да обръщате внимание на всички думи по ваш адрес.

11. Малина. Изпитвате силно желание да флиртувате и да се влюбите или да изпитате страстта в текущата връзка. Основното нещо е точно да определите целта на своите желания. За да не съжалявате за излишната импулсивност, вземете си някаква животинка. У дома винаги ще ви чака любящо същество, на което вие ще бъдете в състояние да засвидетелствате своята любов и грижи.

12. Сиво. Животът ви е като влакче в увеселителен парк – ту нагоре, ту надолу. Заслужава си да направите пауза и да приведете мислите си в ред. Тук може да ви помогне съставянето на график на вашите дела и стриктното му спазване.

Вижте ощеПроверете вашата интелигентност с няколко простички примера

13. Син. Пред вас стои не лека задача – да направите някой важен избор. Чувствате, че се движите в грешна посока. Трябва да забавите темпото, всичко внимателно да обмислите и претеглите. След това можете да продължите да следвате желанията си.

14. Светло зелен. В живота ви липсва нещо специално. Необходимо е да смените обстановката или да внесете свежест в отношенията с любимия човек. За да направите това, можете да отидете заедно на екзотичен остров и там да се заемете с интересни за вършене неща.

15. Кафяв. Неувереността в самите вас ви дразни. Опитайте се да помолите за помощ близките си или започнете да изучавате нещо ново и интересно. Това ще отвлече вниманието ви от тъгата и мрачното настроение.

Нашият тест определя точно какво ви липсва в момента и дава практически съвети за това как да го оправите. Направете същия тест след месец или два – резултатът ще бъде съвсем различен. Но в настоящия момент цветът, който изберете, определя точно това, което вие чувствате!