НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мощна лечебна смес от 4 съставки убива веднага рак и тумори!

Мощна лечебна смес от 4 съставки убива веднага рак и тумори!

1
Мощна лечебна смес от 4 съставки убива веднага рак и тумори!
Мощна лечебна смес от 4 съставки убива веднага рак и тумори!

Лечебна смес ще ви представим в днешната статия, която е изключително ефективна и ще ви помогне да се излекувате от рак или тумори, при това никога повече няма да се страхувате от тях!

Тази домашно приготвена лечебна смес се състои само от 4 съставки, с които вие най-вероятно разполагате у дома! Това са куркума на прах, джинджифил, черен пипер и зехтин.

Куркумата съдържа фитохимикали и вещества, които предпазват човешките органи от увреждане. Тя също намалява нивата на холестерола, подобрява здравето на кръвоносните съдове, контролира възпаленията, бори се с инфекциите. Куркуминът, най-ценния компонент в куркумата, е изключително ефективен срещу рака. Той предотвратява образуването и неутрализирането на свободните радикали и молекули, които разрушават други молекули в здравите клетки и тъкани. Куркуминът засилва ефекта на антиоксидантните ензими в тялото, действа като антиоксидант и ограничава ДНК промените, които водят до развитието на
рак.

Редица изследвания са установили, че съставката пиперин (съдържаща се в черния пипер) усилва степента на абсорбция и бионаличност на куркумина т.е. ползите от приема на куркума многократно се подсилват при комбиниран прием на черен пипер и куркума на прах.

Джинджифилът не убива раковите клетки, а засилва имунната система на организма и по този начин ги убива чрез нея. Освен това той пречиства организма от вредни вещества и действа против свободните радикали, с една дума той е антиоксидант.

Съставката олеокантал в зехтина притежава свойството да унищожава вредните ракови клетки, като същевременно не засяга здравите. Тази съставка се прицелва в ключов протеин в раковите клетки, който предизвиква програмирана клетъчна смърт, известна като апоптоза. Съставката олеокантал пробива секреторните мехурчета на раковите клетки, складиращи клетъчните отпадъци. В резултат на пробива се изливат ензими, които причиняват клетъчната смърт. Същевременно съставката не вреди на здравите клетки, само ги “приспива” временно за около 24 часа, спирайки временно жизнените им цикли.

Вижте ощеДобавете тази подправка към кафето си, ако имате проблеми!

Запознайте се с нашата невероятна рецепта!

Лечебна смес от 4 съставки

Необходими съставки:

. 1/4 чаена лъжичка куркума на прах
. 1/2 чаена лъжичка зехтин
. щипка черен пипер
. 1/2 чаена лъжичка джинджифил.

Начин на приготвяне:

Просто смесете всички съставки и готово! Приготвената лечебна смес се добавя към вашата любима супа, салата или друго ястие. Никога повече не се бойте от рак или тумори!

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!