НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Формата на веждите, живота и любовта. Научете повече за себе си!

Формата на веждите, живота и любовта. Научете повече за себе си!

0
Формата на веждите, живота и любовта. Научете повече за себе си!
Формата на веждите, живота и любовта. Научете повече за себе си!

В наше време, когато веждите са придобили почти водеща роля от всички елементи на лицето, е важно да се уточни, че именно те определят изражението на лицето. И това не е само мода!

Именно от формата и позицията на веждите зависи дали имате песимистично настроение или сте изненадани, находчиви или разсеяни. От формата на веждите дори зависи как изглеждате: по-възрастни или по-млади! И дори, ако веждите ви вече не са със оригиналната си естествена форма, все пак е интересно да узнаете, че формата им, която сте получили при раждането, може да каже много за вашата личност и за вашия характер. А също и как човек се държи в любовта.

Така че, ето ги вариантите!

Формата на веждите, живота и любовта. Научете повече за себе си!

1) Прави вежди.

Няма значение в какви обстоятелства ще ви хвърли живота. Вие умеете да решавате проблемите бързо и смело. Вие сте човек, на когото може да се има доверие.

Имате отлични организационни умения, спокойни сте и лесно можете да вършите няколко неща едновременно и да ги направите еднакво добре. Това важи както за личните ви неща, така и за работното място.

В професионално направление сте склонни да бъдете по-успешни, отколкото колегите си.

В любовта сте страстни и решителни. Вие винаги сте близо до човека, с който наистина искате да бъдете. Любов “по сметка” – това не е за вас!

2) Вежди с чупка.

Във всичко, което правите в живота, винаги ще се справяте добре. Вие довеждате всичките си неща до край, никога не оставяте нищо недовършено и непълно. Главното ви кредо – винаги върви напред.

Вие сте много внимателен, творчески и уверен в себе си човек; това са качествата, които най-добре описват както личния, така и професионалния ви живот.

Имате чувство за красота и, разбира се, може да бъдете (или сте станали) добър актьор, художник, моден дизайнер или стилист.

В любовта, вие нямате равни, вие сте креативни и непредсказуеми. Човекът, който е близо до вас – просто е късметлия. На него никога не му е скучно с вас.

3) Вежди “къща”.

Вие имате лека и деликатна душа. Въпреки това, вие сте много общителни и комуникативни, за вас не е трудно да си намерите нови приятели и да сте душата на компанията.

Имате много отзивчив характер и за това често приемате проблемите на другите хора и винаги сте готови да им помогнете, за което ви ценят.

Хората се удивяват на вашите вродени чар и привлекателност – нещо, което вие сами не можете да оцените!

Вие сте непоправим романтик. От любовта винаги чакате нещо приказно и необикновено. И голямата част от вашите желания ги получавате. Вашите отношения са винаги пълни с нежност и романтизъм. Единственото условие, което ви е нужно за пълно щастие, е вашият спътник да цени тънката ви и уязвима душа.

4) Вежди “в полет”.

Вие сте един чудесен индивидуалист. На вас не ви е интересно да доказвате превъзходството си пред заобикалящите ви хора, тъй като знаете цената си. Не си губите времето в празни приказки и случайни познати. Добре виждате целта си и спокойно вървите към нея.

Единственият човек, който наистина ви интересува – това сте вие.

Понякога това води до някои затруднения по време на работа. Вашата независимост често се бърка с агресивността и арогантността, но в действителност просто се стремите да бъдете най-добрите.

В романтичните отношения сте егоистични, така както и в живота. Винаги искате само най-доброто. Вашето желание да постигнете тази цел просто не знае граници. Вашият спътник трябва да е съвършен и да ви се възхищава! Но често забравяте или дори не мислите за това, че обикновено се очаква от вас същото.

Вижте още: Парите могат да ви разболеят! И то сериозно…

5) Вежди “дъга”.

Вие сте отговорен, сериозен и почтен човек. Също така се характеризирате с усет за справедливост и желание да “прегърнете” целия свят. Вие се опитвате да живеете така, че да не създавате проблеми около вас и да избягвате неприятни ситуации.

Вие сте много търпеливи и винаги успявате да организирате живота си и да доведете планираното до край.

Ценят ви както близките ви, така и колегите ви.

В любовните отношения – това е идеал, достоен за подражание от всички. Знаете как да цените и да се грижите за това, което имате. Вие не изисквате твърде много от партньора си. И това ще ви помогне да бъдете щастливи!