НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 5 идеи за употреба на бутилката от вода в ежедневието

5 идеи за употреба на бутилката от вода в ежедневието

1
5 идеи за употреба на бутилката от вода в ежедневието
5 идеи за употреба на бутилката от вода в ежедневието

Бутилката от вода може да се окаже перфектното решение за много ситуации в ежедневието!

Водата от чешмата в наше време не е желателно да се пие, така че много от нас си купуват пречистена вода. Разбира се, ние я използваме много бързо и следва доста логичния въпрос: къде да оставим бутилката?

Не бързайте да я изхвърляте, защото днес ще споделим с вас страхотни идеи, които могат да ви покажат какво да направите с пластмасовите бутилки от 5 литра.

Какво можете да направите с бутилката от вода с ръцете си?

Направете си умивалник.

Страхотна идея за градината или ако водата ви спре. Обърнете бутилката, нагрейте един железен пирон или отвертка с огън, поставете го на дъното на бутилката и дупката е готова. Налейте вода, поставете над мивката и готово! Водата започва да тече, ако леко развийте капачката. Такава е физиката!

5 супер идеи за употреба на бутилките от вода в бита. Метод 4 ще ви изненада!

Сушилник за чинии.

Поставете 5-литровата бутилка на плота и направете 3-4 разреза с ширина около 2 сантиметра. Отрежете и гърлото и го поставете от горната страна, като го закрепите за основата. Сега вашите чинии ще изсъхват бързо!

Направете дръжка за торба, която няма да се врязва в пръстите на ръцете ви.

Вземете пластмасов държач от бутилка. Увийте торбата около дръжката, след което дръжте торбата чрез държача. Много удобно!

Направете си домашно копие на ключовете.

Изрежете една малка плоска част от бутилката. След това внимателно нагрейте ключа от всички страни, натиснете го към парчето пластмаса. Вземете ключа, когато се охлади. Поставете го на още един празен лист от пластмаса. Внимателно изрежете ключа и не се колебайте да го използвате , ако загубите оригиналните си ключове.

Преместване на тръби.

Използвайте дръжката на бутилката, за да преместите тръби и други подобни елементи. Ръцете ви вече няма да са надраскани и замърсени!

Вижте още: Обикновения лук е изключително полезен в бита! Ето как!

Уверихте се как на пръв поглед един прост предмет като пластмасовата бутилка, може да направи живота ви по-лесен. Споделете тези супер идеи с приятелите си!