НАЧАЛО ЗДРАВЕ Инфузия срещу инсулт от растение, което го има във всяка градина!

Инфузия срещу инсулт от растение, което го има във всяка градина!

0
Инфузия срещу инсулт от растение, което го има във всяка градина!
Инфузия срещу инсулт от растение, което го има във всяка градина!

Когато преди две години имах инсулт, лекарите не бяха сигурни дали все пак отново ще мога да ходя нормално и да говоря. Въпреки това, една година по-късно аз възвърнах говора си и подвижността в дясната половина на тялото си.

И всичко това благодарение на моята упоритост и обикновеното жълтурче.

Това растение е напълно необходимо за лечение и възстановяване след инсулт, тъй като намалява нивата на холестерола, нормализира обмяната на веществата, тонизира работата на нервната и сърдечно-съдовата система.

Аз си приготвям инфузия от сухи листа на жълтурче: 1 супена лъжица от тях се залива с 1 чаша вряща вода. Остава се да се накисва 2 часа и се прецежда, като трябва да пиете по 1/4 чаша 3 пъти на ден, точно преди хранене.

Тази жена по народна рецепта си приготвяла лечебни терапевтични гранули от жълтурче: 50 грама изсушени корени се смилат в мелница за кафе до фин прах и се смесват с цветен мед в съотношение 1:1. След това се оформят гранули, всяка съдържаща чаена лъжичка от тази смес. Готовите топчета се съхраняват в хладилник.

Вижте още: Канелата е в основата на три мощни способа за редуциране на теглото

Приемайте 3 пъти дневно преди хранене, бавно разтворете и приемете от инфузията. Разбира се, също така трябва да правите специални упражнения за краката и да работите с логопед.

Първите резултати от лечението може да наблюдавате след един месец, а след тримесечен курс на лечение постепенно ще възвърнете нормалното си състояние.