НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мащерката ще се справи с артрита и хроничната умора!

Мащерката ще се справи с артрита и хроничната умора!

0
Мащерката ще се справи с артрита и хроничната умора!
Мащерката ще се справи с артрита и хроничната умора!

Мащерката е невероятно растение, което освен в готвенето, е много полезно и в медицината!

Нашите нездравословни хранителни навици и заседналия начин на живот без съмнение оказват отрицателно въздействие върху телата и здравето. Замърсяването на въздуха, високите нива стрес и нездравословния начин на живот като цяло – всичко това се отразява негативно на здравето ни и ние постоянно страдаме от множество заболявания и състояния. Трябва да знаете, че има много природни методи, които могат да подобрят и поддържат цялостното ни здраве.

Мащерката е растение, популярно в ароматерапията, което се използва от древни времена. Римляните я използвали за подслаждане на виното и сиренето, но също така я използвали във връзка с нейните невероятни лечебни свойства. Растението се използва широко в производството на фармацевтични лекарства срещу ревматоиден артрит, лупус, множествена склероза и фибромиалгия, но ние можем да го използваме и като го добавим в ежедневната си диета. Днес ще ви покажем един инструмент, който ще ви предпази от много болести и състояния.

Ето как да си го приготвите:

СЪСТАВКИ:

Няколко пресни или сушени стръка мащерка

1 чаша вода

Вижте още: Яжте джинджифил всеки ден и вижте какво ще се случи с тялото ви!

ПОДГОТОВКА:

Оставете водата да заври в тенджера, след това сложете мащерката в купа и я залейте с врящата вода. Оставете сместа да изстине, след което прецедете и подсладете с мед. Пийте чая от мащерка всеки ден преди закуска и вие скоро ще се почувствате много по-добре!