НАЧАЛО ЗДРАВЕ Това средство с мощен лечебен ефект бори всички болести!

Това средство с мощен лечебен ефект бори всички болести!

0
Това средство с мощен лечебен ефект бори всички болести!
Това средство с мощен лечебен ефект бори всички болести!

Този мощно средство може да излекува редица заболявания. Въпреки това, вие трябва да го използвате внимателно веднъж на 5 години, тъй като е много силно.

Основната съставка е чесънът – един от най-универсалните и полезни зеленчуци на земята. Чесънът дължи своите лечебни свойства на алицина, активна съставка с мощни анти-микробни свойства.

Това народно средство се оказва изключително ефективно при лечението на атеросклероза, белодробни заболявания, синузит, хипертония, артрит, ревматизъм, гастрит, хемороиди и импотентност. В допълнение, то стимулира загубата на тегло и подобрява зрението, слуха и обмяната на веществата.

Съставки:

350 грама чесън,

200 мл 95% водка или ром.

Ако решите да използвате ром, той не трябва да съдържа метанол или бензалкониев хлорид.

Начин на приготвяне:

Обелете чесъна и го намачкайте. Смесете чесъновото пюре с алкохола и  съхранявайте в стъклен буркан. Нека сместа се накисва в продължение на 10 дни и след това прецедете. Съхранявайте я в хладилник в продължение на 2 седмици след прецеждане.

Вижте още: Яжте джинджифил всеки ден и вижте какво ще се случи с тялото ви!

Употреба:

Пийте преди хранене в продължение на 12 дни. Разредете с вода, както следва: по една капка преди закуска, 2 капки преди обяд и 3 – преди вечеря. Не забравяйте да спазвате препоръчителната доза за прием на това природно средство.