НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разберете каква енергия има във вашия дом или апартамент

Разберете каква енергия има във вашия дом или апартамент

0
Разберете каква енергия има във вашия дом или апартамент
Разберете каква енергия има във вашия дом или апартамент

За да разберете каква енергия има в дома ви, направете някои наблюдения.

В една къща с добра енергия бавно изсъхва излятата вода, дълго време не изсъхват цветята в вазата, металните предмети при докосване не са студени, а дървените не са много топли.

При “тъмната енергия” в дома, падналата монетата не звъни, бързо се вкисва млякото, топлата храна изстива бързо, солта се разтваря мигновено във водата, маслото се топи пред очите ви, свещта пуши, пламъкът трепти и гасне.

Добър начин е да проверите дома си с махало. Направете си го сами от: сребро, мед или кристал. Основното нещо е то да бъде само ваше.

Проверявайки мястото, питайте: “Това добро място ли е? Ако се задвижи напред-назад е “да”, ако е настрани – „не”. Постепенно се отдалечете от мястото и определете неговите граници.

На негативните зони може да поставите всички електрически уреди, но не и книги. Те веднага абсорбират негативизма и го предават на собственика.

На мястото със силна отрицателна енергия се поставят парчета от трепетлика, дъб, бреза и смърч – те поглъщат енергията, а дърво като явор, череша, офика, леска и хвойна дори може да я превърнат в положителна. Парчетата дърво трябва да се подменят периодично.

В негативното пространство може да се постави за една нощ чаша вода, а на сутринта да се излее пред вратата на апартамента. Може да поставите във водата сребро или яйце. Използвайте обикновена вода, а не светена.

За да бъде в дома винаги удобно, чисто, тихо и комфортно, се научете да бъдете такива, защото всички ваши думи, безпокойство, негативни емоции, се материализират по стените, мебелите, вещите, картините и дори цветята.

Занесете в къщата си един съд, като кана например, и мислено складирайте в нея лошото си настроение, скръб и провали. Когато смятате, че каната е пълна, хвърлете я в кошчето и вземете нова.

Не си позволявайте да се ядосвайте преди лягане – така си създавате програма за през нощта и просто не можете да се отпуснете. Неутрализирайте лошото настроение с хубава книга, забавен филм, приятна музика.

Задължително се освободете от ненужни неща, особено с лоша енергия, оставени от мъртви близки хора, свързани с неуспехите ви. Ако не сте използвали нещо повече от една година, то просто не е нужно.

Ако имате лошо настроение, опитайте се мисловно да пресечете река по мост или да преминете през плитък поток. Течащата вода има специални енергийни качества, които ще отдалечат от вас всякакви противници или завистници.

Вижте още: 4 храни, които никога не трябва да замразявате

Само не забравяйте, че къщата или апартамента не е само едно пространство, където отиваме след работа, ядем и спим, а е нашата територия. Тя ни отразява и ние отразяваме нея. Ние зареждаме дома си с енергия и той зарежда нас.

Нищо чудно, че казват: “Моят дом – моята крепост”, “В собствения дом и стените помагат”. Освободете се от боклуците, натрупани през годините, развалени неща и се разделете с миналото!