НАЧАЛО ЗДРАВЕ Краката ви ще бъдат гладки благодарение на тази рецепта!

Краката ви ще бъдат гладки благодарение на тази рецепта!

0
Краката ви ще бъдат гладки благодарение на тази рецепта!
Краката ви ще бъдат гладки благодарение на тази рецепта!

Днес, ние сме ви подготвили рецепта, която една 57-годишна жена прилага върху себе си! Рецептата ще направи краката ви гладки и подобни на стъпалата на 20-годишните момичета!

Напуканите пети са много често срещан проблем в наши дни. Това не е само естетически проблем, но също така може да стане болезнен, тъй като пукнатините стават все по-дълбоки и мръсотията вътре в тях се инфектира. Без съмнение, този проблем трябва да бъде решен възможно най-скоро.

Краката стават груби поради мъртвите клетки на кожата. Намалената еластичност и слабия приток на кръв са най-честият резултат. Когато краката стават по-меки, можете да премахнете мъртвата кожа с пемза след къпане или вземане на душ. Не изваждайте кожата с остър предмет, тъй като можете да премахнете прекалено много кожа, което също води до инфекция.

След това трябва да се погрижите за кожата си, така че тя да се възстанови от процедурата. Можете да използвате хидратиращи кремове или да си приготвите свои собствени природни кремове. Един от най-добрите средства за увредената кожа е кокосовото масло. Вземете малко кокосово масло и го приложете върху краката. Оставете го за известно време.

Също така можете да си направите вана за крака с розмарин, липов цвят или зехтин. Тези натурални съставки помагат на циркулацията на кръвта.

Красивите и здрави крака изискват редовна поддръжка. Тази жена на 57 години е дала следните съвети:

Пришки

Продължителен натиск и възпаление, причинено от носенето на високи токове или тънки обувки, които правят кожата груба и поради това се образуват мехурчета. Пришките обикновено се появяват на места, където има високо кръвно налягане или по кокалчетата на пръстите.

Мазоли

Мазолите обикновено са жълти, бели или сиви и са с неправилна форма. Те обикновено засягат областите, които имат най-голямо налягане, като малкия пръст и палеца.

Меки мазоли – те се образуват между пръстите на краката, по-меки са от обикновените мазоли, тъй като областта между пръстите е по-влажна.

Тук имаме рецепта, която ще ви помогне да разрешите проблемите с напуканите пети, пришките и мазолите!

Съставки:

300 мг аспирин

250 милилитра коняк или 70% спирт

Получаване:

Смелете таблетките на прах. Смесете ги с коняка или спирта и оставете лекарството 1-2 дни.

Употреба:

Потопете марля в средството и я поставете върху желаната област на краката си. Поставете найлонова торбичка, завържете я и обуйте чорап. Оставете средството да работи през цялата нощ.

На сутринта измийте краката си с топла вода и нанесете малко глицерин или маслен крем на краката си.

Това е! Тази жена на 57 години гарантира, че кожата ви вече няма да се напуква, а мехурите и мазолите ще изчезнат само за 10 дни! Кожата на краката ви също ще бъде почистена.

Вижте още: Кажете сбогом на камъните в бъбреците само за една седмица!

Този инструмент е толкова добър, че също така е ефективен срещу разширени вени. Просто масажирайте болезненото място с медикамента и болката ще изчезне!

57-годишната жена казва, че болезнените точки в случай на остеохондроза също могат да се масажират, за да облекчите болката!

Опитайте това средство още днес и помогнете на краката си! Вие определено ще се чувствате много по-добре!