НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лимон, потопен в сода за хляб. Невероятна здравословна напитка!

Лимон, потопен в сода за хляб. Невероятна здравословна напитка!

0
Лимон, потопен в сода за хляб. Невероятна здравословна напитка!
Лимон, потопен в сода за хляб. Невероятна здравословна напитка!

Ако смесите лимон със сода за хляб, знаете ли какво се случва? Оказва се, че комбинацията от двете съставки е много ефективна за намаляване на раковите клетки. Те дори могат да изчезнат.

Така че, днес ще ви покажем как можете да се възползвате от преимуществата на тези два продукта в една невероятна напитка.

С помощта на тази напитка, двата компонента могат да доведат до големи промени във вашето здраве и в тялото ви, без да съществува риск от странични ефекти. Така че вижте какво се случва, когато пиете тази напитка всеки ден, резултатите са невероятни. Искате да знаете повече? Продължавайте да четете …

Содата за хляб се използва широко за лечение на различни части на тялото, както външни, така и вътрешни. А лимонът съдържа много витамин С и притежава други свойства, които го правят незаменим.

Преимущества на комбинацията от лимон и сода за хляб:

1. Алкализиране

Сместа от лимон и натриев бикарбонат има собствеността да алкализира организма. Това например, ни помага в борбата с ацидозата, което може да се случи, когато бъбреците не премахват достатъчно киселина от организма или когато организмът произвежда прекалено много киселина. Това е едно отлично средство при бъбречни проблеми, то улеснява работата им, а също така помага да се пречисти тялото и да
се изгарят мазнините.

2. Храносмилане

Вие вече знаете за многото предимства на лимона при облекчаване на нашето храносмилане. Ако добавите малко сода за хляб, ще се получи една прекрасна смес, която може да накара храносмилателната ви система да работи много по-добре. Това е една добра анти-киселина, която също се бори и с газовете и с подуването на корема.

Друго предимство е, че тази смес помага да се справите с гастроезофагеалния рефлукс, който се получава в резултат от отделящата се солна киселина, идваща в хранопровода от стомаха. Благодарение на натриевия бикарбонат, тя се трансформира.

3. Пречистване

Това невероятно средство може да пречисти черния ни дроб, а също може да ни даде добра доза витамин С, калий и антиоксиданти. Така че, не забравяйте да започнете деня си с това лекарство. С него вие ще се почувствате обновени и изпълнени с енергия през целия ден.

Това средство също е чудесен регулатор. Пиенето на вода, която е богата на натриев бикарбонат позволява да се регулира нивото на лошия холестерол, подобрявайки по този начин работата на сърдечно-съдовата система.

Вижте ощеС това природно средство ще отслабнете само за 2 седмици!

Как да се приготви и приема напитката от лимон и сода за хляб

Необходими продукти:

• 1 супена лъжица сода за хляб
• 1 чаша вода
• Сок от половин лимон

Начин на приготвяне:

• Сипете содата в чашата с вода и добавете лимоновия сок.

• Разбъркайте добре и след това изпийте всичко наведнъж, но направете това сутринта на празен стомах.

Не забравяйте, че е много важно да се пие тази напитка на празен стомах, в продължение на цяла седмица. След това направете почивка от две последователни седмици.

Това се налага, защото лимоновата киселина може малко да навреди, когато се употребява в по-големи количества. В допълнение, тази напитка помага за намаляването на тумори, които са в начален етап на развитие, което е важно в борбата срещу рака.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!