НАЧАЛО ЗДРАВЕ Красива усмивка и бели зъби – напълно възможни в домашни условия!

Красива усмивка и бели зъби – напълно възможни в домашни условия!

0
Красива усмивка и бели зъби – напълно възможни в домашни условия!
Красива усмивка и бели зъби – напълно възможни в домашни условия!

Ние всички мечтаем за снежнобяла холивудска усмивка, но не всички сме надарени от природата с такова достойнство. В допълнение, консумацията на кафе, силните чайове и пушенето също не са най-добрият начин да повлияете на оттенъка на вашите зъби. А и не всеки може да си позволи професионалното избелване при стоматолог.

Опитайте този невероятно лесен метод за избелване на зъбите, който ще ви осигури красива усмивка, ще се чувствате уверени и привлекателни. Необходимо ви е само алуминиево фолио за процедурата. Да, именно често срещаното фолио, ще даде такъв резултат, че просто няма да  може да повярвате. Пробвайте този метод задължително!

Домашното избелване на зъби помага при неотложната необходимост да имате снежнобяла усмивка, но нямате време да отидете на зъболекар. Красивата усмивка е гаранция за добро настроение и самочувствие.

Днес ние ви предлагаме един метод за избелване на зъбите с тайна съставка – обикновеното кухненско фолио. Трябва да отбележим, че ефектът му е впечатляващ!

Избелване на зъбите в домашни условия

Ще ви трябват:

фолио

сол

сода

паста за зъби

малко търпение

Процедура:

Вземете 2 парчета фолио, с които ще покриете горните и долните зъби. Смесете пастата за зъби, содата и солта в съотношение 2:1:1. Намажете парчетата фолио с получената паста и ги сложете върху зъбите си.

Вижте още: Вашият черен дроб ще бъде здрав! Вижте как да го постигнете само за 2 дни!

Оставете фолиото за 15 минути. След това го махнете, изплакнете устата си и измийте зъбите си с обикновена паста за зъби.

Още след първата процедура на домашното избелване на зъбите, всеки ще забележи чудесните резултати. Но със сигурност препоръчваме първо да се консултирате с вашия стоматолог!