НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 15 необичайни идеи за вилата! Ще се удиви дори и най-заклетият летовник…

15 необичайни идеи за вилата! Ще се удиви дори и най-заклетият летовник…

0
15 необичайни идеи за вилата! Ще се удиви дори и най-заклетият летовник...
15 необичайни идеи за вилата! Ще се удиви дори и най-заклетият летовник...

Днешната статия е посветена на всички опитни летовници, за които сме подготвили колекция от интересни идеи за вилата и градината. Всички тези неща са лесни за изпълнение, тъй като са удивителни. Надяваме се, че ще можем да ви изненадаме!

Идеи за вилата и градината, които да реализирате със собствените си ръце

Това вертикално приспособление ще ви спести ценно пространство в градината! За да го направите, се нуждаете от стари велосипедни джанти и канап.

Старата дървена бъчва може да се превърне в удобен шезлонг. За да спирате слънцето и да се насладите на открито, не забравяйте да построите навес от плътна тъкан.

Това устройство е полезно за пренасянето на дърва за огрев! За да го направите, се нуждаете от плътно парче плат и две дървени пръчки (можете да използвате за тази цел пластмасови тръби).

Не винаги имате време и възможност да полеете всички цветни лехи. Направете си този прост инструмент и ще забравите за безкрайните часове поливане!

Всеки от нас у дома не прави нищо с кутията от дискове. Използвайте я мъдро, като си направите преносим парник за разсад!

Временна пътека в градината – страхотна идея! Само си представете удобството на пътеката, когато имате нужда от нея!

Гумена кофа – истински спасител за всички летовници! Тя е едновременно и лейка, и кошница, и торба, а дори и съд за събиране на детски играчки. Не забравяйте да си купите тази многофункционална вещ!

Подложката за колене ще се хареса на всички запалени градинари. Многото часове работа в лехите вече няма да се отразява негативно на здравето ви!

Ръчна секира – помощник не само покрай вилата, но и в полевите условия. В крайна сметка, това устройство се прикрепя за дървото!

Не всички градинари знаят, че за да защитят ръце си, не са им нужни само ръкавици, но и специални ръкави. Те са направени от непроницаем еластичен плат, който предпазва кожата от коприва, остри клонки, насекоми, бодли и тръни!

Оригинален улук за дъждовна вода, който ще ви помогне да излеете водата директно в градината! Приспособлението може да се направи, като купите малко плат винил.

Тялото на климатика или на аспиратора разваля външния вид на вашата градина? Скрийте го с изкуствени храсти!

Уморихте ли се през цялото време да гоните досадните мухи от храната си? Този капак е идеалното решение на този проблем!

Вижте още: Кожени обувки и мебели – всички те могат да бъдат възстановени!

За да не бъде маркучът усукан и винаги да ви бъде под ръка, използвайте надеждна стойка.

Гъвкавият трион е необходима вещ. Той ще отреже дори и най-високите клони.

Ние сме във възторг от всички тези 15 идеи! Споделете ги с приятелите си!