НАЧАЛО ЗДРАВЕ Очистете кръвта и премахнете холестерола с тази древна рецепта!

Очистете кръвта и премахнете холестерола с тази древна рецепта!

0
Очистете кръвта и премахнете холестерола с тази древна рецепта!
Очистете кръвта и премахнете холестерола с тази древна рецепта!

Хиперхолестеролемия – медицински термин, който описва наличието на големи количества холестерол в кръвта.

Холестеролът е жизнено важна субстанция, която се намира в кръвта и във всяка клетка на тялото. Той е един от изграждащите блокове на клетъчните мембрани и тялото го използва за производството на витамин D и на хормоните.

Въпреки това, твърде многото холестерол в кръвта или високия холестерол могат да увеличат риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулт, както и натрупването на плаки върху стените на артериите.

Тези плаки могат да стеснят артериите, като по този начин намалят притока на кръв. Ако кръвният съсирек блокира артериите на сърцето, това може да доведе до сърдечен удар. Ако кръвният съсирек блокира артерията в мозъка, това може да бъде причина за инсулт.

Предлагаме ви рецепта за естествено средство за понижаване на нивата на лошия холестерол в кръвта, която китайските лекари са разработили и успешно използват.

Моля, имайте предвид, че в допълнение към рецептата, трябва да следите да се храните правилно – с ниско съдържание на сол и ниско съдържание на мазнини. Също така е важно да водите здравословен начин на живот чрез физически упражнения и да избягвате пушенето и пиенето на големи количества алкохол.

Можете да опитате този естествен метод, който е изпробван и е с доказана ефективност.

Съставки:

24 скилидки чесън

2 средни лимона

700 мл вода

Получаване:

Почистете скилидките чесън и ги нарежете на големи парчета. Почистете лимоните и ги оставете във вода с малко количество сода за хляб в продължение на около един час. Нарежете лимоните на малки парченца.

Сварете 700 мл вода. Поставете лимоните и чесъна във врящата вода.

Вижте още: Излекувайте се от рак със сок от моркови! Невероятни резултати!

Продължете да загрявате и оставете сместа да ври около 15 минути, след това спрете котлона и охладете. Поставете в хладилника за 7-8 часа. Накрая прецедете течността.

Лекарството е готово! Препоръчително е да приемате по 50 мл три пъти на ден преди всяко хранене. Тъй като средството няма странични ефекти, можете да го консумирате толкова, колкото желаете.