НАЧАЛО ЗДРАВЕ Болките в ставите ще изчезнат само за 7 дни! Тази рецепта работи!

Болките в ставите ще изчезнат само за 7 дни! Тази рецепта работи!

0
Болките в ставите ще изчезнат само за 7 дни! Тази рецепта работи!
Болките в ставите ще изчезнат само за 7 дни! Тази рецепта работи!

Преди много време четох съветите на един военен лекар за това как да запазите ставите си в добро състояние и да елиминирате проблемите, свързани с тях. Напоследък, аз ги проверявам върху себе си и се уверих, че тази рецепта е истинско чудо!

Ако имате проблеми с болки в ставите, гърба, краката и шията, тази рецепта е за вас!

Купете си от всеки магазин за хранителни стоки 150 грама желатин (той е достатъчен за пълния курс на лечение от 30 дни).

Вечер изсипете 5 грама желатин (две супени лъжици без връх) в четвърт чаша вода. Разтворът се оставя на стайна температура. Когато желатинът се надуе, тази маса за една нощ се превръща в желе.

Изпийте тази смес на сутринта на празен стомах. Ако сте отвратени от вкуса, можете да добавите сок, мед, кисело мляко или заквасена сметана. Направете така, че да можете да го погълнете.

Тази процедура се повтаря в продължение на 7 последователни дни. Хората, които следват тази рецепта, казват, че тя наистина премахва болката в гърба, краката и гръбначния стълб. Седмица по-късно те престават да я забелязват!

Пълният курс на лечение трае един месец. Той не трябва да се прилага по-често от веднъж на всеки 6 месеца. Това е доказан начин за възстановяване на ставите.

Много хора не вярват, че работи и вместо желатина предпочитат да използват пълните с химия болкоуспокояващи. Те не вярват в “примитивния” метод на лечение.

Защо желатинът е полезен за ставите?

Желатинът е продукт от животински произход, който се получава чрез обработката на съединителната тъкан на едрия рогат добитък – сухожилия, кости, колаген. Ето защо, той има положително въздействие върху вътрешните влакна и малките кръвоносни съдове.

Освен това, съдържа две аминокиселини: пролин и хидроксипролин, които ефективно възстановяват съединителната тъкан на тялото.

И още нещо. Желатинът стимулира растежа на съединителната тъкан, което е много важно в случай на засегнати стави.

Тук са събрани всички полезни свойства на желатина:

  • Укрепва ставите и мускулите на сърцето;
  • Подобрява метаболизма;
  • Увеличава умствените способности;
  • Поддържа кожата здрава;
  • Придава еластичност на връзките и сухожилията;
  • Предотвратява развитието на остеопороза и остеоартрит;
  • Ускорява растежа и укрепва структурата на косата и ноктите;
  • Спасява от дисплазия.

Вижте още: Главоболието ще отмине благодарение на този трик!

От личен опит можем да кажем, че за първите 7 дни, ще се отървете от болката в гръбначния стълб и “твърдостта” в областта на шията, а месец по-късно, ще изчезне болката в ставите на пръстите на ръцете.