НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какъв е вашият кармичен урок според датата на раждане?

Какъв е вашият кармичен урок според датата на раждане?

Какъв е вашият кармичен урок според датата на раждане?
Какъв е вашият кармичен урок според датата на раждане?

Знаете ли, че рожденият ден не е само дата. Всеки човек идва на земята, за да  разбере своя урок и да научи нещо повече за себе си. Да разберете своето предназначение и съдба, ще ви помогне нашият кармичен хороскоп.

21 Март – 19 Април: времето на събуждане.

Какво обикновенно правим сутрин, когато се събудим? Или кое е онова, което сме длъжни да правим всяка сутрин, след като се събудим? Правилно – гимнастика! След това в рамките на деня ще имате много енергия и добро настроение. Вие сте родени в период на възраждане на природата, така че го използвайте! Тя ще ви даде много енергия: защо ви е нужна толкова много? Вашият кармичен урок е да се научите да споделяте с други хора емоциите и чувствата си. Бъдете възможно най-отворени и общителни и на вас непременно ще ви се усмихне съдбата.

20 април – 20 май: време на растеж.

Какво е нужно, за да расте фикуса? Вода, правилно подхранване и подходящи “витамини”. И една голяма и красива саксия. Какво ви е нужно на вас? Здравословна храна, изобилие от пространство и красиви аксесоари, които да ви помогнат да се развивате хармонично. Но не забравяйте: всяко растение трябва да бъде в отделна саксия. Вашите любими хора, точно както и вие, се нуждаят от достатъчно пространство за развитие! Така че нека вашите приятели и семейство да имат собствено мнение, не влизайте в кавги с повод или без – това е вашият кармичен урок

Май 21-20 юни: време на цъфтеж.

Дайте пример за противоположности: цвете и пчела. На едното ще му е много трудно без другото. Противоположностите се допълват, ум и сърце не са в хармония? Не всички действия изискват обяснение. Опитайте се да “примирите” в себе си една от воюващите страни. В личния си живот живейте с чувства, на работа – с ум. Връщайки се у дома – не мислите за  работа, а в офиса – не започвайте романи. И ето тогава всички области на живота ви ще съществуват в перфектна хармония.

21 Юни – Юли 21: дългите дни.

Родени сте в спокойно и светло време. Денят е дълъг точно толкова, колкото е необходимо, за да имате време да направите всичко планирано. И … още по-дълго. Ето защо, не се потапяйте в мисли за миналото и не се отдавайте на мечти за бъдещето. Не забравяйте, всички удоволствия се случват в момента! Утре губите, а и слънцето ще бъде по-малко! Използвайте това, което имате. Научете се да живеете тук и сега и ще получите максимално удоволствие.

22 Юли – 21 Август: време на съзряване.

Не забравяйте, не сте в състояние да промените всичко в този свят. И това струва ли си? В крайна сметка, самата природа още на утрешния ден ще направи рязък завой, ще свърши лятото и есента ще дойде. Научете се да приемате света такъв, какъвто е. Не всички “комисии” се нуждаят от участието ви. Развийте гъвкавост и лекота на общуване с други хора – и животът ви ще стане много по-лесен.

22 август – 21 Септември: Време за прибиране на реколтата.

Вие сте се появили на света, когато се виждат плодовете на дългия труд. Това е време за прибиране на реколтата. Каквото и да търсите, то е там до вас. Звездите сами ще ви водят в точното време на точното място. Не винаги е необходимо да се използва сила, за да промените нещо. Приемете тази истина и ще забравите за главоболието и постоянното нервиране. Научете се на търпение и на по-разумно разпределение на енергията.

22 септември – 22 Октомври: Време за листопада.

Както от есенните дървета излитат жълтите листа, така и вие се отървавате от всичко старо и ненужно и намирате ново и полезно. Или може би искате да пътувате, като едно откъснато листо, откривайки нови и нови земи? Така или иначе вие се учите на мъдрост. Може би един ден ще свалите розовите (или тъмните) очила, за да видите как може да стане живота разнообразен и интересен. Вашият кармичен урок е да бъдете по-реалистични. Понякога реалността е още по-интересна от мечтите. Трябва само да я погледнете, както трябва.

23-ти октомври – 22 Ноември:  първата слана.

Труден момент: важно е да има време да се скрият посевите преди настъпването на студеното време – но не прекалено рано, в противен случай ще умрат. Тук е важно наблюдението и чувството за мярка. Често сте прекалено бързи, а понякога – сядате, когато има нужда да избягате. Научете се да следите развитието и да реагирате адекватно на промените.

23 ноември – 21 Декември: дългите нощи.

През нощта трябва да се спи? Но по това време се пробуждат задрямалите през деня магически сили. Слушайте интуицията си. Някой от приятелите ви има нужда от помощ? И на когото е по-добре да не се налагаме с “луди съвети”? Един вътрешен глас подсказва най-верните отговори. Вашата задача – навреме  да го чуете.

Вижте още: Тези две зодии са най-искрени според астролозите

22 Декември -19 януари: време за обновяване.

След дъждовната есен идва белоснежната зима. Земята се покрива със сняг и природата въвежда свой ред. И вие обичате, подобно на нея, всяко нещо да си бъде на мястото. Но не всичко се нуждае от почистване. Малко хаос може да подобри настроението ви, а и околните вече няма да ви смятат за досадник. От време на време променяйте ритъма си на живот, правилата и принципите си, по които сте привикнали да живеете. Това е вашият кармичен урок.