НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Сутрешни мисли от Ванга! Прочетете и вашия ден ще мине леко…

Сутрешни мисли от Ванга! Прочетете и вашия ден ще мине леко…

0
Сутрешни мисли от Ванга! Прочетете и вашия ден ще мине леко...
Сутрешни мисли от Ванга! Прочетете и вашия ден ще мине леко...

Тези мисли са много полезни и съм им много благодарна! Сега аз ги чета всеки ден!

Добри мисли. Аз вече винаги зная кое е правилното поведение в началото на деня, което е много важно! И тези мисли помагат, както психически така и физически. В крайна сметка, когато чувствате истински мир и радост в душата, тялото ви става по-силно, издръжливо и здраво!

Много любители на Ванга я определят като великата пророчица на всички времена и народи! Ето защо нейните съвети се считат за толкова мощни! Благодаря ви и ви желая щастие и успех!

Сутрин – това е времето, от което до голяма степен зависи останалата част от деня. Как ще прекарате утрото, определя целия ви ден до вечерта. В тази статия ще ви помогнем да направите всяка ваша сутрин по-продуктивна.

Сутрешните тайни на Ванга

Това са тайни, за които не трябва да бъдете подготвени. Те са лесни за запомняне и не изискват много време за изпълнение. Въпреки това, тяхната сила е доста осезаема. Ние сме подготвили за вас сутрешните тайни при различни поводи.

Не забравяйте да ставате сутрин с десния, а не с левия крак. Суеверието е следното: “ако направите първата стъпка с десния крак, успехът винаги ще е с вас.” Така че можете да си спестите дребните проблеми през първата половина на деня. Повтаряйте си тази мисъл всеки ден и успехът няма да ви остави в нито една област на живота.

Подобен ефект ще предизвикат изговорените думи в огледалото. Преди да напуснете къщата, когато вече сте напълно облечени и готови, отидете пред огледалото, докоснете го с ръка и си кажете: “Ти всичко умееш, така че знаеш всичко на света. Днес и аз ще бъда такъв!”

При отпадналост изпийте глътка чиста вода на празен стомах. Доказано е, че водата е източник на животворна сила. Да кажем, че следващия шепот след пиене на вода трябва да бъде: “Моите запаси от вода и енергия за целия ден са презаредени. Всичко мога, всичко умея. Сам/а ще си помогна.”

Когато миете лицето си на сутринта, си казвайте всеки път: “Тъгата и съня измивам, нов ден – ново начало”. Този шепот ви помага да се настроите на необходимата вълна и желания “боен” дух.

Ако сутрин усещате, че няма да имате успех, си кажете: “Аз се изпълвам с надежда, от неуспехите се избавям”. Това трябва да увеличи късмета ви и да ви донесе необходимите резултати.

Събуждайки се с някого, когото обичате, целунете го и си кажете: “Душата ми, ума и сърцето ми е винаги с теб.” Така вие ще бъдете свързани от специален енергиен канал, който поддържа любовта на всякакво разстояние.

Вижте още: Как да използвате куркумата? Няколко полезни съвети!

За добър ход на деня, когато ставате от леглото, можете да си кажете “Нека този ден бъде ясен и безоблачен като синьото небе. Амин.” Можете да прочетете още един шепот: “Искам да се отпусна и да възвърна сили за живот.” Това ще ви помогне да се настроите на желаната честота.

Не забравяйте, че всички мисли се четат в определено време. Те трябва да се запомнят, да се изговарят дума по дума, в противен случай може да не подействат.

Шепоти, мисли и тайни – те са най-добрия помощник на човек по пътя към щастието и успеха във всяка сфера на живота.