НАЧАЛО ЗДРАВЕ Точката в тялото, от която зависи женското здраве

Точката в тялото, от която зависи женското здраве

0
Точката в тялото, от която зависи женското здраве
Точката в тялото, от която зависи женското здраве

Разберете повече за точката – чудо и бъдете здрави!

За да сте здрави и красиви, трябва да се грижите за себе си. Но в допълнение към физическите упражнения, правилното хранене и грижата за кожата помага един чудотворен лек – акупунктурата. Това е техника, използвана в китайската медицина – в случая се масажира определена точка, наречена Саня Ин Дзяо. Ефектът от нея е наистина невероятен.

И така, намерете за начало точното място на крака. Точката – чудо се намира от вътрешната страна на пищяла и на двата крака. Приложете малкия пръст и пристиснете с останалите си 4 пръста костта. Това е разстоянието, което е най-важно.

Точката в тялото, от която зависи женското здраве

Масажирайте точката Саня Ин Дзяо ежедневно преди лягане в продължение на 10 минути, както и по всяко време на деня. Можете да редувате всеки крак или да масажирате двата наведнъж. Месец по-късно, вие ще постигнете следните резултати:

1) Редовен цикъл

Стимулирането на тази точка организира работата на далака, бъбреците и черния дроб. Подобрява кръвообращението, премахва всички наслоявания. В резултат на това се регулира менструалния цикъл, подобрява се състоянието на кожата, възвръщат се жизнените сили на организма.

2) Еластична кожата

Кожата става забележимо по-стегната, по-гладка, мека и здрава – това се дължи на работата на далака. Изчезват зачервяванията и бръчките.

3) Чувственост

Коригира се общия хормонален баланс и се разрешават интимните проблеми. Между другото, болките по време на менструация също изчезват.

4) Подобряване на работата на яйчниците и матката

Много актуален въпрос за жените, които искат да забременеят. Стимулирането на точката ще подобри притока на кръв към матката.

Вижте още: Джинджифилова бира – предотвратява рак и лекува артрит!

5) Стабилизира работата на стомашно-чревния тракт

Масажирането на точката Саня Ин Дзяо се препоръчва, ако страдате от подуване на корема, чревни смущения и нарушения в храносмилането.