НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ето какви са жените според месеца им на раждане!

Ето какви са жените според месеца им на раждане!

0
Ето какви са жените според месеца им на раждане!
Ето какви са жените според месеца им на раждане!

Много хора вярват в знаците на зодиака, но психолозите казват, че можете да прецените характера на човека (особено на жените) по месеца на тяхното раждане.

Факт е, че първите месеци от живота са най-важни за вашето подсъзнание. И от това, дали сте родени през зимата, пролетта, лятото или есента в крайна сметка определя значителна част от вашия характер.

Ето женските черти, които можете да разберете по месеца на раждане.

Януари

Дамите, родени през януари, са изключително уверени, амбициозни и с желание за ред. Те са много сериозни във взаимоотношенията и в живота. Доста са консервативни в своите становища.

Понякога тези жени са твърде критични или дори “придирчиви”, но това е само защото те наистина искат да имат най-доброто. При това трябва да помните, че  собствените си чувства предпочитат да не ги разпространяват.

Жените, родени през януари, допускат до себе си само хората, които обичат и които са на същото интелектуално ниво като тях. Освен това, ако искате да сте в близост до тях, по-добре имайте същият поглед върху живота.

Февруари

Жените, родени през февруари, са много романтични. Основното нещо е да се отнасяте към тях с определена степен на търпение. Не всеки човек може да разбере тяхната загадъчна душа. Не всеки разбира причината за техните непрекъснато променящи се настроения. Но тези жени не се нуждаят от “всеки”. Те се нуждаят от един, специален.

Жените, родени през февруари, се различават от другите с невероятното си въображение и способност за абстрактно мислене.

Трябва да знаете още нещо. Ако поне веднъж ги подведете, ако изобщо успеете, няма да ги видите отново.

Март

Жените, родени през март са със силно обаяние и чар. Те са много лоялни, така че обикновено се ползват с доверие дори и за най-интимните тайни. Те са лоялни и предани по природа, влюбени в работата си, много лесно се разстройват от една грешна дума или грешна преценка. От друга страна, избират мъжа си веднъж и завинаги.

Между другото, най-добрият съвет за тях е да си намерят мъж, роден през март. Те са идеални един за друг!

Април

Родените през април са дипломати. Те са общителни, лесно намират общ език с всеки човек. Единственият им недостатък е, че имат навика от време на време да се самосъжаляват.

Но вие също трябва да помните, че жените са много ревниви, а всяка кавга на това основание е истинска експлозия от емоции. Така че е по-добре да не ги предизвиквате! И ако скандалът е започнал, се опитвайте да го туширате. Или просто излезте от стаята.

От друга страна, жената, родена през април, по-добре от всеки друг знае какво е удоволствие. Тя наистина ще ви направи най-щастливият човек на земята.

Но душата й се отваря само за тези, които заслужават доверието й. И който ще направи всичко, за да не я загуби.

Май

Май – месецът, през който се раждат устойчивите и лоялни към своите убеждения жени. Те имат силен вътрешен морален компас и никога не нарушават своите принципи.

Външно, тези жени обикновено са много атрактивни, което обаче е в съчетание с техният доста сложен характер.

Такива жени са опасни за всеки мъж, който се влюби в тях. Защото, ако те не получат отговор на техните чувства, би било трагично и фатално.

Ако някога имате любовна връзка с жена, родена през май, можете да сте сигурни, че ще я помните цял живот.

Юни

Това са едни много любопитни момичета. Техните основни черти са общителност и страст към творчество. Основният им недостатък е, че винаги казват това, което мислят. И никога не си подбират думите!

Те някак си мислят, че винаги е по-добре да кажат истината в лицето, а не да се говори зад гърба. Това може да е така, но нашите прекрасни жени, родени през юни, не винаги са наясно с това, че могат да навредят на чувствата на другите.

Освен това имайте предвид, че в любовта такава жена е доста опасен играч. Мъжете в ръцете й често стават играчки. Така че имайте това предвид, когато се запознавате. Може и да не усетите как сте попаднали в капана на безкористната любов.

Юли

Дамите, родени през юли, се отличават със своята пределна честност и преданост към любимите хора. За всички останали, те са мистериозни, красиви и много интелигентни, дори и недостъпни.

В ежедневието те избягват конфликтите и до последния момент се опитват да останат учтиви.

Като цяло, те са красиви! Но не забравяйте: ако поне веднъж ги измамите, поради някаква причина, можете да ги загубите завинаги! Такава принцеса никога не прощава лъжа!

Август

Тези жени са уникална комбинация от егоцентризъм и огромно сърце. Мъжете  всъщност е по-добре да не се забъркват с тези дами, защото те винаги ще спечелят. Мъжът може да прекара целия си живот с една жена, родена през август, а в същото време да не забележи, че е под чехъл.

Жените, родени през август, имат изключително чувство за хумор, но не обичат да се подигравате с тях. Ако това се случи по ваша вина, можете да бъдете сигурни: ще ви отвърне на удара.

Те винаги искат да бъдат център на вниманието и никога не страдат от липса на уважение от мъжете. Мъжете винаги полудяват по тях.

Септември

Ако сте жена, родена през септември, означава, че основните ви качества са доброта, дисциплина и външна природна красота.

Що се отнася до отношенията с мъжете, най-важното нещо за вас е предаността. Ако ви предадат, никога няма да го забравите.

Така че обикновено в живота вие сте много внимателни, затворени и, за съжаление, малко отмъстителни. Вие искате, отношенията с вас да бъдат дълги, вълшебни и “за цял живот”. Мъжете, които търсят жена за една нощ, може направо да ви пропуснат!

От друга страна, тези жени са доста критични в своите решения и оценки и поради това имат много високи очаквания за своите партньори. Печели този, който ще се докаже със своята уникалност!

Октомври

Дамите, родени през октомври, имат силен и непоколебим характер. Те са много емоционални, но никога не плачат пред погледа на други хора. Те са много умни и не разкриват душата си пред всеки, защото знаят, че хората са склонни да злоупотребяват.

Другите жени много често ги мразят, защото им завиждат. Дамите, родени през октомви, винаги получават най-доброто от мъжете и живеят достоен живот.

Нищо не може да се направи, това е тяхната природа.

Ноември.

Тези дами винаги ще бъдат една крачка пред другите. Те са активни, последователни, лесно разпознават лъжата. Следователно, не трябва да си играете с чувствата на тези жени! Краят на такива грозни игрички винаги ще бъде лош.

От друга страна, те са истински огън! Никога не се отегчават и никога няма да можете да ги обвините в липса на амбиция.

Основното нещо, което трябва да запомнете, е никога да не питате за тяхнито мнение по въпрос, за който не са готови да чуете истината.

Вижте още: Тези зодиакални знаци са просто родени да бъдат шефове

Декември

Дамите, родени през декември, са с изключително нетърпелив характер и невероятна изобретателност. За щастие, те са с много късмет. Независимо от ситуацията, те винаги ще излязат от нея като победител!

Тези жени по-добре от всички останали знаят как да развеселят хората. Тяхната тайна е отвореното сърце.

Животът не ги плаши и едва ли може да ги нарани. Съдбата е доволна от тях, така че рано или късно те винаги получават това, което искат.