Днес, прекомерното количество мазнини в кръвта се дължи основно на бързия и нездравословен начин на живот, нездравословното хранене и липсата на действие на органите. По-голямата част от храната, която ядем, е пълна с нездравословни мазнини.

Понякога увеличаването на мазнините може да бъде забелязано като мастната тъкан с жълт цвят под формата на възли на горните клепачи или други части на тялото, за съжаление, в началото заболяването обикновено няма други симптоми.

Развитието на заболяването води до удебеляване на стените на кръвоносните съдове – атеросклероза, където са включени и други рискови фактори (пушене, алкохол и никотин), всички от които в резултат предизвикват най-честите мозъчно-съдови заболявания и са водеща причина за смърт по света и у нас.

Ако имате проблем със съдържанието на мазнини в кръвта, ви препоръчваме това естествено средство, което е помогнало на много хора.

Ябълков оцет и смокини – Рецепта

Съставки:

60 грама ябълков оцет

3 сушени смокини

Метод за подготовка и получаване:

Вземете три смокини и добре ги надупчете ​​с клечка за зъби, поставете ги в чаша и след това изсипете оцета. Нека се накисват една нощ. Изяжте и трите смокини на сутринта.

Ябълковият оцет го запазете, така че на следващата вечер да сложите отново три смокини.

Количеството от 60 грама ябълков оцет можете да използвате 7 дни. Смокините ще поемат по-голямата част от оцета. За да изчистите мазнините от кръвта е необходимо да прилагате този метод на лечение 14 дни.

Вижте още: Ето как да оцелеете, ако имате сърдечен удар и сте сами у дома!

За да бъде лечението успешно, ще трябва да започнете да се храните здравословно  и да намалите приема на мазни храни. В същото време увеличете физическата активност. След употребата на ябълков оцет и смокини, си направете кръвен тест и вижте сами резултатите от лекарството.