Ако някога сте се сблъсквали с предателство или измяна на партньор, напълно ще разберете тази жена и болката, която чувства. Тази постъпка драстично променя живота й и е нормално да изпадне в ярост, гняв или сълзи.

Една жена на име Мелани публикувала послание към любовницата на съпруга си в социалните мрежи. За някои това може да изглежда много грубо. Но в края на краищата, кой е бил предаден?

„Благодаря ви, Дженифър,

… За следите от ухапвания, които сте оставили върху гърдите на мъжа ми.

Не, наистина, аз ви казвам „благодаря“! Нямате представа от какъв кошмар спасихте мен и децата ми.

За да ви благодаря за вашата услуга, ви предлагам да вземете съпруга ми завинаги. Ако решите да приемете тази награда, моля, обърнете внимание на следните правила.

1) Трябва да го подкрепяте финансово. Това, което искам да кажа е, че имаме две деца (както вече знаете), което означава, че част от доходите си, той ще ни дава като издръжка. Децата трябва да получат това, което заслужават. Също така имайте предвид, че от 11 години съм домакиня (по настояване на съпруга си), така че той ще трябва да плати и моята издръжка. Ето защо, забравете за парите му, защото те са мои!

2) Ще трябва да му купите нови дрехи. Знаете ли това, което видях тази сутрин, докато излизаше от душа, бяха ухапванията по врата му. Изведнъж отнякъде се появи голяма „черна дупка“, която засмука всичките му дрехи. Така че, ще дойде при вас почти гол (късметлийка). Добрата новина е, че ще можете да му вземете дрехи, каквито пожелаете. Можете дори да му купите каишка за куче или малка сладка рокля.

3) Можете да забравите за вас през уикенда, защото ще го прекарва с децата си. Тъй като той открито обяви (няколко души станаха свидетели на това), че ви сте просто „глупава пияна кучка“, така че вие няма да бъдете допусната до децата ми за по-голяма безопасност.

4) Вие няма да ми го върнете и аз няма да ви го взема обратно. Чашата преля, когато се е докоснал до вас! Бях добра съпруга за него и той беше много щастлив с мен. Не се учудвайте, че не можете да бъдете по-добра от мен (и определено не можете), затова той ще бъде нещастен.

5) Той ще ви обвинява за всичко това. Със сълзи на очи той ми каза, че сте жена, която сте се подигравала с него с думите: „Надявам се жена ти да види тези ухапвания.“ Не знам дали е вярно. Да бъда честна, не му пука. Но, ако това е вашето желание, видях тези ухапвания. Той е бил толкова ядосан, че сте направили този коментар, че когато го ударих през лицето, той веднага ми поиска прошка! По принцип съм противник на насилието и не бях удряла никого преди. Ако можех да върна времето назад, щях да се прицеля по-ниско.

6) Е, всичко това е по-скоро приятелско предупреждение. Аз ще се опитам до колкото мога да разберете гадните неща, за които говоря. Това ще бъде моето хоби – съпругът ми да те нарани толкова, колкото ти нарани мен и децата ми. Няма да забравя това дълги години. Бях с него в продължение на 12 години и го познавам по-добре. И да, аз съм сигурна, че постъпвам правилно. Е, това е само в случай, че се чудите.

Вижте още: Закон, а не случайност – вашите мисли определят реалността!

Благодаря ви, Дженифър! Благодаря за това, че оставихте следи от ухапвания по гърдите на мъжа ми, което ми показа, че 11-годишен брак и две деца не означават нищо за вас! Аплодирам ви, че така умело спечелихте съпруга ми.

Той е изцяло ваш!“