НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Бенките по лицето могат да разкажат много за вашия характер!

Бенките по лицето могат да разкажат много за вашия характер!

Бенките по лицето могат да разкажат много за вашия характер!
Бенките по лицето могат да разкажат много за вашия характер!

Доверете се на това древно китайско учение и разберете какво означават бенките по лицето ви!

Древните китайци се изучили много езотерични дисциплини отвъд разбирането на простосмъртните. В частност, те съставили карта на местоположението на бенките по лицето, по която можели да определят с точност характера на човека.

Ако имате бенка на лицето си, погледнете се в огледалото и намерете съответния номер по-долу. След това прочетете значението… вие ще се изненадате!

Бенките по лицето могат да разкажат много за вашия характер! Древно китайско учение.

Точки 1-3.

Като дете сте били нещо като бунтар. У вас са развити творческите способности и обичате да създавате нещо с ръцете си. Вие сте в състояние да мислите една крачка напред.

Бенките в тази област означават, че сте добър в бизнеса. По-добре за вас е да управлявате служители, отколкото да работите за някой друг.

Точка 4.

Вие сте доста импулсивни. Но вашия метеоризъм ви придава харизматичност и ви отделя от тълпата. На вас ви е трудно да взимате правилното решение.

Във всички спорове се опитвате да се докажете с аргументи. Бенката показва избухлив характер. Ако решите да я премахнете, ще забележите веднага, че сте станали по-спокойни и сте намерили своя вътрешен мир.

Точка 5.

Родилен белег над веждата показва, че имате потенциал да забогатеете. Но за това ще трябва да поработите повече от другите.

Трябва да се грижите за своите доходи, защото около вас винаги е пълно с много завистливи хора, които могат да ви въвлекат в съмнителни сделки. Пазете се от някой, който ви предлага схема, по която се предполага, че ще ви помогне бързо да забогатеете. Бъдете внимателни.

Точка 6.

Бенката в тази област показва, че имате умствени и творчески способности. Във вас определено е заложен талант, който може да ви донесе успех, слава и богатство. Слушайте сърцето си и не се страхувайте, а след това успехът ще ви се усмихне.

Точка 7.

Бенките под веждите са знак за това, че във вашето семейство вероятно има недомлъвки, които ви причинят много тревоги и нещастие. Тя засягат живота и работата ви. Ако искате да намерите хармония и да се движите напред, ви препоръчваме да приемете близките си такива, каквито са.

Точка 8.

Това не е най-добрата област за местоположение на бенка. Винаги ще имате проблеми с финансите, защото имате склонност към прекомерни разходи.

Вашата основна задача е да се научите кога да спрете. В допълнение, носителите на бенка в тази област обичат да флиртуват.

Точка 9.

Това е едно от най-лошите места за бенка. Неговите собственици често са нещастни в живота, имат проблеми в работата и семейния живот.

Точка 10.

Притежателите на бенка под носа са извънредно щастливи. Вие сте заобиколени от близки и любящи хора, вероятно имате много деца и внуци. Близките винаги ви подкрепят и вие се чувствате материално и морално удовлетворени.

Точка 11.

Бенките в тази зона са типични за тези, които често са болни. Ако бенката е голяма и тъмна, тогава е по-добре да я премахнете. Болестите значително ще намалеят.

Точка 12.

Тази бенка е знак, че вие водите успешен и в същото време хармоничен живот. Имате достатъчно средства за комфортно съществуване. В семейството ви всичко е добре и спокойно.

Точка 13.

Парите много често ви разстройват. Отношението ви към тях не е добро. За съжаление, нищо не може да се направи за това. Може само да приемете този факт.

Точка 14.

Бенките в тази област показват вашата чувствителност към храната. Хранителните алергии са едни от най-големите проблеми в живота ви.

Точка 15.

Вие винаги сте в движение. Обичате да обновявате своя дом и да го пълните с нови идеи. Обичате да научавате нещо ново и да посещавате нови места.

Често сте твърде сериозни за простите неща. Прекомерната романтика може да ви нарани.

Точка 16.

Нежелателна бенка: във вас се борят двама души. Обичате да флиртувате, но се упреквате за това и в последствие във вашия живот има много напрежение.

Точка 17.

Имате голямо значение за обществото. Вие сте социално активни и имате отлични ораторски умения. Но опитайте да не ставате стиснати. Иначе това ще доведе до загуба на името ви. Неуспехите силно ви влияят и могат да подкопаят самочувствието ви.

Точка 18.

Вие винаги сте в движение. Най-вероятно вече сте пътували по света или ви предстои да го направите. Но винаги слушайте сърцето си: ако то каже да си останете вкъщи, останете!

Точка 19.

Имате много приятели. Вашата слабост се крие във факта, че вие не можете да живеете без флирт, дори един ден. Ако сте щастливо женени, бъдете много внимателни.

Точка 20.

Много спорна област за бенка. Едно погрешно действие и от един успешно завършен човек можете да се превърнете в един, който едва свързва двата края.

Ако сте успешен политик, една грешна дума и ще ви нарекат тиранин и деспот. Бъдете внимателни!

Точка 21.

Тази бенка е знак за успех и признание.

Точка 22.

Вие живеете щастлив живот и всичко е благополучно.

Ако обичате да спортувате, то лесно ще станете известен спортист. Ако желаете да водите хората, ще станете велик лидер или мениджър.

В точка 23.

Вие имате високо ниво на интелигентност, както и добре развит инстинкт за оцеляване. Вас ви очаква светъл и дълъг живот. Вие винаги ще бъдете придружени от приятелите и от семейството си.

Вижте още: Древен метод за изпълняване на желания. Трябва ви само игла!

Точка 24.

От ранна възраст вас ви чакат слава и богатство, и по-добре да вземете всичко в този период на живота си.

Точка 25.

Бенките в тази област означават признание и богатство. Но се пазете от пресищане от живота!

Не изменяйте на своите възгледи и тогава ще се радвате на дълъг и колоритен живот.

Споделете с приятелите си тази статия!