НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Този капан ще ви помогне да се отървете от мухите!

Този капан ще ви помогне да се отървете от мухите!

0
Този капан ще ви помогне да се отървете от мухите без излишни разходи!

Направете си сами капан за мухи и се отървете завинаги от тях!

Ако искате да си направите барбекю със семейството си, то тогава е крайно време! И тези приятни мигове, в които често се прибирате до вкъщи да вземете по нещо, а след това до края на деня къщата ви е пълна с насекоми. Накрая трябва да отделите време, за да се отървете от тях.

Винаги можете да вземете мухобойка и да убиете една по една всяка муха, но ако искате да спестите време и енергия, можете да си направите капан за мухи, който ще бъде много по-ефективен от мухобойката.

Във видеото можете да видите как Уитли Куин прави капан със собствените си ръце. Капанът ще ви помогне да се отървете от мухите в двора. Прочетете, за да научите повече.

Този капан ще ви помогне да се отървете от насекомите без излишни разходи по-добре от всяко друго средство в магазина!

В действителност, не е нужно да харчите пари за допълнителни материали, защото всичко, което ви трябва, го имате у дома. Когато капана се напълни, просто го изхвърлете.

За да направите този капан, ще трябва да отделите само няколко минути. Мъж решил да купи пилешко месо като примамка, защото загнилите пилешки мазнини са отлична стръв за мухите.

Той събрал мазнината в една салфетка, а след това я поставил в празната бутилка от мляко.

Но преди това е необходимо да подготвите съда. Първо трябва да направите страничен отвор, след което да завиете капачката. Така мухите ще паднат в капана.

Изсипете вода на височина до 2.50 см. Миризмата на стара пилешка мазнина ще привлече тези насекоми.

Съвет: Винаги измивайте ръцете си след това.

Вижте още: Картофи в контейнер: интересен метод за отглеждане у дома

Мухите попадат в капана и умират, което е чудесен начин да седите спокойно през лятото в двора си.

Е, може би много малко хора биха искали да използват този метод в затворено помещение по очевидни причини. Не мислим, че някой би искал миризмата на гнило пиле в къщата си.