Може би най-известната вода за уста е „Listerine“. Това средство е разработено през миналия век и оттогава се радва на широка популярност в целия свят.

Интересното е, че първоначалното му предназначение е било като обикновен антисептицит и едва след това вода за уста. Същевременно е безопасно и може да се използва и за други цели!

Универсално почистващо средство

За дезинфекция на рани

Случайно сте се порязали, а у дома не разполагате с водороден пероксид? Няма значение! Раната може да се обработи с „Listerine“.

Вместо афтършейв

Ако на мъжа ви внезапно му свърши лосиона или крема за след бръснене, то водата за уста успешно може да ги замени!

За дезинфекция на дома

Добавете една пълна капачка в кофа с вода по време на почистването и може да бъдете сигурни, че вашият дом ще бъде защитен от бактерии.

Почистване на баня

В банята ви се е появил мухъл? Тогава по време на почистването напръскайте малко по стените и изплакнете след няколко минути.

Като средство срещу гъбички

„Listerine“ напълно елиминира гъбички по ноктите. Само потопете краката си в антисептичната течност в продължение на 30 минути или по-изобилно намажете проблемните области. Няколко сесии – и неприятното заболяване ще бъде победено! Наистина универсално дезинфектиращо средство…

Жена нанесла върху краката си малко вода за уста. След 20 минути се случило чудо!

За почистване на пети

Също така тази течност перфектно омекотява и ексфолира грубата кожа на стъпалата. След измиване на краката с „Listerine“ разтрийте с твърда кърпа. Ще бъдете изненадани колко меки ще станат петите ви…

Като средство за защита при акне

Хората с мазна и проблемна кожа трябва 1-2 пъти на ден да бършат лицето си с памучен тампон, натопен в „Listerine“. Сега можете да забравите за акнето!

Вижте още: Премахнете запушването на тръбите с това ефективно средство!

Средство при настинки

Когато почувствате, че гърлото започва да ви дразни, го изплакнете с „Listerine“ и болката ще отмине.

Ето какви полезни свойства има обикновената вода за уста! Универсална дезинфекция.

Споделете с приятелите си тези съвети, защото те могат да бъдат полезни за всички.