НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Тоалетната ще бъде винаги чиста с помощта на този трик!

Тоалетната ще бъде винаги чиста с помощта на този трик!

0
Тоалетната ще бъде винаги чиста с помощта на този трик!
Тоалетната ще бъде винаги чиста с помощта на този трик!

Погрижете се за тоалетната в дома си и се радвайте на нейната чистота!

Банята е специалното място в домовете ни, за което правим всичко възможно да го поддържаме чисто! Естествено, ароматът има специално значение тук!

Най-важното

Микробите се размножават много бързо, особено в банята, тъй като почти винаги остава влажна. Ето защо е изключително важно да се грижите за чистотата на това помещение. А мястото, където микробите са най-често срещаните, е тоалетната. Разбира се, можете да си купите продукти за почистване от супермаркетите, но те вероятно няма да ви помогнат в постигането на желания ефект. Днес, ще ви кажем един трик!

Химическите производители винаги говорят за ефективността на своите продукти, но това, разбира се, предполага наличието на огромно количество риск. В най-тежките случаи, те могат да причинят респираторни заболявания и дори рак.

Полезна и натурална рецепта

Продуктите с естествени съставки не са вредни за вашето здраве!

В този случай ще ви трябват само три съставки:

200 грама сода за хляб

½ чаша бял оцет

15 капки дезенфектиращо етерично масло

Вижте още: Оригинален метод за отглеждане на разсад в бутилка

Получаването е много просто. Смесете всички съставки, докато се получи паста. След това направете малки топки с лъжица и ги поставете върху хартия. Оставете ги да изсъхнат и да се втвърдят за 4-5 часа. Дръжте всяка от тях в кутия. За да ги използвате, хвърлете една топка в тоалетната чиния и оставете за 5 минути, преди да измиете!

Ако ви хареса статията, я споделите със семейството и приятелите си!