НАЧАЛО ЗДРАВЕ Три съставки и вашата напитка – чудо е готова! Опитайте я!

Три съставки и вашата напитка – чудо е готова! Опитайте я!

0
Три съставки и вашата напитка – чудо е готова! Опитайте я!
Три съставки и вашата напитка – чудо е готова! Опитайте я!

За това чудно лекарство ще имате нужда само от три съставки: чесън, мед и ябълков оцет. Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу много заболявания.

Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност, и дори рак – всички тези ужасни заболявания не могат да устоят на този лечебен еликсир. Терапевтичният ефект се дължи на силното повишаване на имунитета и намаляне нивото на “лошия” холестерол в организма. Тази рецепта е била тествана от много пациенти.

В рамките на 2 седмици при непрекъснато използване на сместа от чесън, мед и оцет, дори пациентите с тежки форми на заболяване, са се подобрили – благодарение на комбинацията от изключително важни съставки за тялото.

Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми. Дори за напълно здрави хора този еликсир от мед, чесън и ябълков оцет е истинско откритие. Като го пиете всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

Ще ви са неоходими:

1 чаша ябълков оцет;

1 чаша мед;

10 скилидки чесън.

Получаване:

Обелете чесъна от люспите. Смесете цели скилидки чесън с оцет и мед, поставете сместа в плътно затварящ се буркан. Дръжте лечебната напитка в хладилника.

Как да използвате: вземете 2 супени лъжици на празен стомах. Можете да я пиете с вода или чай, но не по-рано от 15 минути след приема на еликсира.

Вижте още: Черният дроб ще бъде здрав благодарение на тази напитка!

Резултатът от консумацията на чесъно-медната напитка ще почувствате на петия ден. Изчезват отпадналост, главоболие, подобрява се храносмилането и общия тонус на организма. Това лечение е подходящо за всички, които страдат от анемия, безсъние,  астеничен синдром.

Опитайте това ценно лечебно питие и всяка инфекция ще се страхува от вас!