НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чист черен дроб? Ето как да го постигнете за 72 часа!

Чист черен дроб? Ето как да го постигнете за 72 часа!

0
Чист черен дроб? Ето как да го постигнете за 72 часа!
Чист черен дроб? Ето как да го постигнете за 72 часа!

Чиста кръв – чист черен дроб! Основният орган на човешкото тяло е предназначен за 600 години, но човекът успява да го убие за 60 години от живота си. Неправилното хранене и алкохола унищожават черния дроб клетка по клетка.

Ние знаем колко бързо да очистите черния дроб и как да вкарате в организма си ред. Само след няколко дни ще се почувствате обновени и храносмилателните ви проблеми ще изчезнат. Също така това е добра профилактика срещу заболявания на сърдечно-съдовата система!

Почистете черния дроб, отслабнете, обновете клетките в организма! 72 часа и няколко чаши...

Как да очистите вашия черен дроб в домашни условия?

Предлагаме ви да си направите отвара от стафиди, която активира биохимичните процеси в организма и пречиства кръвта и черния дроб от токсини. Обичам тази сушени плодове…

Обърнете внимание на цвета на стафидите при покупката: изберете по-естествени сушени плодове с тъмни нюанси – чиста и правилна форма на стафидите, не прекалено твърди и не твърде меки – това е, което ви трябва! Ако стафидите блестят, най-вероятно са обработени със специален разтвор, имайте това предвид.

Отвара от стафиди

Пригответе си чудодейната отвара още от вечерта!

Съставки:

2 чаши вода

150 грама стафиди

Приготвяне:

Изплакнете обилно стафидите.

Оставете водата да заври и изсипете стафидите в нея. Варете стафидите за 20 минути. Оставете отварата да се накисва за една нощ.

Добро утро, прецедете и леко нагрейте.

Отварата е готова за употреба! Пийте я на празен стомах сутрин. Половин час след това можете да закусите! Сварените стафиди, добавени в овесената каша, се препоръчват за отлична здравословна закуска.

Вижте още: Артритът може да бъде преборен, ако ядете тези продукти!

Процедурата за прочистване на вашия черен дроб е още по-ефективна, ако добавите към менюто си продукти като: цвекло, моркови, ябълки, зеле, артишок, спанак, сушени сини сливи. Полезно е да ограничите консумацията на месни и млечни храни.

Ако пиете отвара от стафиди най-малко 4 дни в месеца, вие ще получите добър резултат! Подарете на вашите приятели порция здраве – покажете им тази здравословна рецепта.