Различни страхове са притаени във всеки от нас. Вероятно си мислите, че това е някаква абсолютно нелепа шега. Е … кажете, какви страхове могат да се крият зад сладките муцунки на тези кученца? Там вероятно се крие убийствена доза умиление … Но не бързайте с изводите!

Подсъзнанието е тънко парче лед. Не ми ли вярвате? Добре! Тогава просто изберете снимка на кученце, което незнайно защо ви привлича. Без значение дали ви харесва, плаши или просто буди любопитството ви. Главното е, нещо в него да привлича погледа ви повече от другите.

Какви страхове се крият във вашето подсъзнание? Изберете кученце!

1. Самота

Вие се страхувате да бъдете сами, защото светът е чужд и страшен, така че определено ви е нужен някой, който ще ви защитава, помага и подкрепя.

2. Смърт

Вие се страхувате от смъртта, защото не знаете какво ви очаква там, отвъд. И още, вие много се страхувате, че повече никога няма да видите скъпите на сърцето ви хора.

3. Височина

На вас ви изглежда много страшно да наблюдавате как мият прозорците на небостъргачите, а стоейки на ръба на нещо високо, вие изпитвате такъв ужас, че сърцето ви може да изскочи от гърдите си. Не! Земя, земя и само земя!

4. Чуждо мнение

Вие сте много чувствителни към критика и постоянно се страхувате, че за вас ще си помислят нещо лошо. Въпреки, че често тези страхове са неоснователни.

5. Тъмнина

Вие още от детството си се страхувате от тъмната част на денонощието. Да, това е разбираемо – въображението ви понякога се развихря прекалено много. Вие също вярвате в мистицизма. Така, че синтезирайте нещата …

6. Деца

Не можете да си обясните това, но когато сте заобиколени от деца, изпитвате два вида емоции. Често – смътна тревога и дискомфорт. Понякога това може да се отнася дори за собствените ви деца.

Вижте ощеКой е глупавият в тази картина? Отговорете честно и разберете какъв е вашия проблем!

7. Отговорност

Вашият страх е напълно разбираем – не всички хора могат спокойно да поемат върху себе си отговорност за нещо. Когато ви поставят някаква нова задача, вие дълго се съмнявате и често се подценявате. Ето защо, като правило, всичко правите обикновено в последния момент.

8. Щастие

Не, разбира се, не се страхувате от самото щастие, но ви е трудно да приемете факта, че понякога то свършва. А вие сами тровите своето съществуване със страха от това да не го изгубите.

9. Не оставяте своя следа в живота

За вас е много важно да направите нещо значимо, за да ви помнят. Именно за това постигате своите цели. Проблемът е в това, че нито едно постижение не ви изглежда достатъчно.

Е? Успяхме ли да разгадаем някои от страховете ви?

Разкажете ни за това в коментарите! Ако ви харесва тази статия, може да я споделите с приятелите и познатите си! Те вероятно ще ви бъдат благодарни.