НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тези съпрузи направили нещо уникално с дома си! Вижте сами!

Тези съпрузи направили нещо уникално с дома си! Вижте сами!

0
Тези съпрузи направили нещо уникално с дома си! Вижте сами!
Тези съпрузи направили нещо уникално с дома си! Вижте сами!

Когато двамата съпрузи Брайън и Старла Съливан се уморили от плащането на високите месечни наеми на апартамента си, те решили да направят нещо уникално.

Вместо повторно подписване на договор за наем или намирането на нов апартамент, който най-добре да отговаря на техните нужди, Старла и Брайън решили да си купят един стар училищен автобус за 2800 долара. В проекта, който замислили съпрузите, инвестирали 30 000 долара и направили нещо невероятно!

Съпрузи и техните три деца живеят в един стар училищен автобус. Вие ще бъдете изумени, когато видите интериора на дома им!

Докато децата им все още били малки: Чарли бил на 3, Хенри – на 2, а Линкълн на три месеца, двойката имала страхотна идея за комфортен интериор.

Естествено двамата съпрузи трябвало да обмислят всички малки неща, които били необходими, не само за тях самите, но и за децата.

Когато Старла изразила за първи път идеята за преместването в автобус, Брайън шеговито казал “да”. Едва ли е предполагал, че жена му говори напълно сериозно…

Закупили нужния автобус и пристъпили към промяна на интериора стъпка по стъпка, превръщайки автобуса в уютен дом.

Вижте още: Ето как котката може да ви излекува! Интересни факти!

Още от първия ден на настаняването си в автобуса, семейството заплатило само  500 долара за наем на градската зона в сравнение с хилядите долари, които  плащали за апартамент.

Брайън и Старла са напълно доволни от своя проект и никога не са съжалявали, че са взели такова смело решение!