Тази напитка е била използвана в продължение на хиляди години. Тя също така ще ви помогне да се отървете от ревматизма веднъж завинаги!

Имате проблеми с костите или често се чувствате уморени? Решението за вас може да бъде старата японска напитка на самураите.

Направете си лечебен тоник и изпълнете тялото си с енергия, която е необходима за поддържането на добро здраве.

Предимството на този еликсир е, че той позволява на организма да се възползва максимално от всички хранителни вещества, които съдържа в себе си: витамини, протеини и калций.

За този еликсир ще ви трябват тези съставки:

1/2 чаша ябълков оцет;

1 яйце.

Получаване:

Измийте яйцето, поставете го в чаша и изсипете ябълковия оцет. Оставете го в продължение на 7 дни. Най-добре е да използвате домашен оцет. През това време черупката трябва да се разтвори в оцета и да образува тънка мембрана, която държи яйчения белтък и жълтък.

Мембраната трябва да бъде отстранена. Извадете яйцето от оцета, отделете мембраната и поставете останалата част от яйцето обратно в оцета и разбъркайте добре.

Вижте още: Куркумата и нейните ползи за здравето на организма ни!

Приложение:

За най-добри резултати приемайте по 10 мл от здравословната напитка 3 пъти на ден преди хранене. Всяка доза от това лекарство преди употреба трябва да се разтвори в чаша топла вода.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ви препоръчваме да потърсите съвет от лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.