НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете вашия характер по пръстите на краката си!

Разберете вашия характер по пръстите на краката си!

0
Разберете вашия характер по пръстите на краката си!
Разберете вашия характер по пръстите на краката си!

Разберете повече за себе си и за вашия характер, като погледнете пръстите на краката си и прочетете тяхното значение!

Защо заклеймяват всички суеверия и отричат очевидното? А именно, че развитието на отделните части на тялото свидетелстват за поведението и навиците на дадения човек.

Както борците имат сплескани и прилепнали уши, а дългите тънки пръсти са присъщи на пианистите или хирурзите, така и палците на краката, които засягат нашата походка и способността да поддържаме равновесие, могат да ни подскажат повече за човека отсреща. Какво да очакваме от индивида с конкретна структура на палците на краката?

Квадратна форма

Това стъпало се нарича още “селянче”, тъй като нито един от пръстите не доминира над останалите и всички носят печата на упоритата работа. Това са черти на практичния, грижовен, честен човек, склонен да решава, а не да създава конфликти.

С малко кутре

Имайте предвид, че имате някакъв дефект. Той може да се изразява в тенденция към авантюризъм или бунт, намек за инфантилност или детска игривост, желание да сте против правилата или да приемате необмислени решения. Във всеки случай няма да скучаете.

Широко разположени пръсти

Полезна форма за пътешествениците и плувците, които ходят с много удобни обувки. Фактът, че пръстите са на разстояние един от друг и търсят опора, за да стоят здраво върху нея, издава неспокойния характер на собственика им.

Пръстите са на един ред

Мощен палец на крака, последван от останалите пръсти с приблизително една и съща дължина. Такъв човек е като пълководец – обича да влага усилия там, където може да постигне успех, уповавайки се на своя характер и природа. Например, ако попадне в разгорещен дебат, защитава своето, вместо да се оттегли.

Слепване между пръстите

Това е знак за балансирана личност, която не застава на ничия страна и не дава предимство на някой или нещо. Уверен и убеден е в своите действия.

Изкривени навън пръсти

Големият палец, както и неговия собственик, е аутсайдер, който предпочита да стои настрана от всички останали. Доколкото е възможно, той не губи връзка с тях напълно, но не счита, че трябва да бъде обвързан със строги задължения. Такъв човек е впечатлен от работата на “адвоката на дявола” или ролята на антигерой.

Римско стъпало

Ясен профил, при който всеки следващ пръст е по-малък от предишния – това е един от най-често срещаните варианти. Вие сте уверена личност, която харесва всичко, което повече хора също харесват – да пътува, да се среща с приятели, да се забавлява, да научава нови неща. Имате комуникативен, но не непременно добродушен характер.

Пръсти тип покрив на къща

В този случай стъпалото има много наименования: гръцки крак, крак пламък, и т.н. Всъщност всичко се свежда до това, че ако на човек втория му пръст е най-голям от всички, то можете да очаквате от него мръсни трикове. Понякога това е просто кипяща енергия и импулсивност, но в други случаи назрява творческото начало. Негативните идеи, уви, не са изключение.

Дълъг трети пръс

Според китайската традиция това е човек със силна воля и находчивост. Той е перфекционист, но не и упорита овца, а опитен стратег с трудолюбив характер.

Вижте още: 4 храни, които никога не трябва да замразявате

Малък крив четвърти пръст

Показва проблеми с личния живот, и то не само в сексуално отношение, а въобще! Приоритетите на такъв човек са подредени хаотично, и е факт, че се опитва да ги спазва.