НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта на 5000 години: Сбогувайте се с болестите!

Рецепта на 5000 години: Сбогувайте се с болестите!

Рецепта на 5000 години: Сбогувайте се с болестите!
Рецепта на 5000 години: Сбогувайте се с болестите!

Още през 1972 г., тази невероятна рецепта е намерена в старите къщи на тибетските монаси. Значителното нещо на тази рецепта е, че е на 5000 години! Благодарение на един от монасите, имаме това невероятно лекарство, което лекува много заболявания. Този инструмент обаче изисква специално внимание, защото е прекалено силен. Според експертите, тази рецепта трябва да се използва веднъж на 5 години.

Чесънът е основната съставка на това природно лекарство. Алицинът, съдържащ се в чесъна има силни антибактериални свойства и работи чудесно в борбата срещу вируси, гъбички и паразити.

Смята се, че това естествено средство лекува атеросклероза, заболявания на белите дробове, импотентност, синузит, хипертония, артрит, ревматизъм, гастрит, хемороиди, и т.н. Някои твърдят, че то поддържа здравословния процес в загубата на тегло, лекува лошо зрение и проблеми със слуха, и подобрява обмяната на веществата.

За тази рецепта ще ви трябват 350 грама чесън и 200 мл 95%-ов спирт.

Получаване:

Смачкайте чесъна и го смесете със спирта. Сместа се излива в стъклена бутилка. След 10 дни прецедете течността и я изсипете отново в бутилката. Дръжте в хладилника за още 2 дни.

Вижте още: Комбинация, за която се твърди, че убива раковите клетки!

Употреба:

Не използвайте сместа повече от 12 дни. Добавете няколко капки в една чаша вода и пийте преди хранене. Приемайте по една капка преди закуска, 2 – преди обяд и 3 капки от лекарството преди вечеря.

Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар преди да използвате този инструмент.