Погледнете ноктите си и вижте какъв тип личност сте!

В продължение на векове, хората твърдят, че могат да кажат много за самоличността на дадения човек по неговите основни физически данни. Има класификации по различни характеристики като например, дължина и форма на пръстите на ръцете, форма на черепа и т.н. Ние предлагаме още една класификация, която се основава на формата на човешкия нокът.

Ето какво може да каже формата на ноктите за вашия характер.

Ето какво може да каже формата на ноктите ви за вашата личност!

1) Вертикално дълги нокти

Най-вероятно сте романтична натура, уравновесен човек с малко странна, но красива фантазия. Можете да бъдете перфекционист и лесно да ви впечатлят. Вие сте склонни да забележите подробностите, които другите не виждат. Разбирате се добре с повечето хора и те се отнасят с любов към вас

2) Широки нокти със заоблени страни

Вие сте доста избухливи. Сред вашите предимства са аналитичния ум и проницателността. Въпреки избухливоста ви, хората ви обичат заради вашата откровеност. Вие веднага определяте истината и лъжата, обичате да действате бързо и знаете как да дадете добър съвет. Не казвате на хората това, което искат да чуят, а говорите това, което трябва да чуят.

3 и 4) Кръгли или овални нокти

Вие сте положителен и щастлив човек, спокоен и балансиран пацифист. Обичате  да правите нещо необичайно по уникален начин, така че рядко взимате пример от някого. Уверени сте, че разбирате чувствата си, но рядко давате някой да е над вас.

5) Квадратни нокти

Вие сте безстрашен, но отчаян човек. В качеството си на лидер по природа, вие сте сериозен и внимателен човек, който обаче може да отчужди някои хора. Въпреки това, вие сте доста добродушни и много хора с радост общуват с вас.

6 и 7) Триъгълни нокти

Вие сте умен и находчив човек, който генерира иновативни идеи. Духовити сте, особено ако някой изисква от вас съвършенство. Често давате нови идеи по-бързо от другите. Хората, които ви познават, са очаровани от вас.

8) Нокти с форма на бадем

Вие сте честен, приветлив и лоялен човек. Любезен сте, но можете да бъдете достатъчно твърд, когато има нужда от това. Хората обичат да прекарват времето си с вас, защото сте склонни да виждате добрите им страни. Вие знаете, че е напълно възможно да намерите решения в сложни ситуации.

Вижте още: Научете повече за женския характер! Точност на теста – 100%!

9) Мечевидни нокти

Животът ви може да напомня за ходене по острието на ножа. Вие сте амбициозни и сте свикнали да имате много работа. Поставяте си цели и не спирате, докато не се осъществят. Вие сте гъвкав човек и можете да се справите с предизвикателствата, които се намират във вашата сфера на дейност.

Както се уверихте, формата на ноктите ви може да разкаже много за вашата личност!