Натрупването на холестеролни плаки в кръвоносните съдове през последните десетилетия и заболяванията на сърдечно-съдовата система, са основната причина за повишената заболеваемост и смъртност на населението в световен мащаб. Ето защо, ние ще ви покажем как ефективно да изчистите кръвоносните си съдове в домашни условия.

За съжаление, нашите кръвоносни съдове имат способността да се замърсяват. Те натрупват по стените си отлагания от неорганични соли, които в последствие се явяват причина за атеросклероза, нарушения в кръвообращението, високо кръвно налягане и разширени вени.

Поради това се препоръчва редовно да се прави курс на пречистване на кръвоносната система. Днес, ние ще споделим с вас един изпитан метод за пречистване на съдовете …

Как да пречистим кръвоносните съдове в домашни условия?

Необходими продукти:

• 100 грама семена от копър
• 2 супени лъжици смлян корен от валериан
• 2 литра вряла вода
• 2 супени лъжици мед

Начин на приготвяне и прилагане:

• Смесете семената от копър и предварително смления корен валериан, а след това залейте сместа с вряла вода и оставете да се настойва.

• Когато температурата на настойката се понижи до 40 градуса по Целзий, добавете 2 супени лъжици мед.

• Пресипете настойката в буркан, затворете го добре и го оставете да се настойва за точно 1 ден.

Вижте ощеНаправете я сами: Няколко глътки от тази напитка може да ви спаси живота

Употребата на това средство за пречистване на кръвоносните съдове трябва да бъде по 1 супена лъжица половин час преди хранене. Курсът на лечение е 20 дни, а след това, трябва да се направи почивка от 10 дни. След почивката, трябва да повторите курса отново.

Препоръчва се да правите това почистване на кръвоносните съдове веднъж годишно, разбира се след като се консултирате с лекар. След консумацията на тази напитка, циркулацията на кръвта и липидния състав в нея би трябвало да се подобри и кръвното налягане да се нормализира.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!