Какъв триъгълник бихте избрали вие?

Всеки от нас има остри ъгли, които крием от другите и прави страни, които не се срамуваме да покажем. И всичко това ни формира като човек с определен характер, така както всички ъгли и страни се обединяват в триъгълника – в една фигура. Какъв е вашия триъгълник?

Изберете фигурата, която ви харесва, и разберете сега.

Изберете триъгълник и той ще разкажe за отношението ви към живота

1) Вие сте много амбициозни и се борите за собствените си желания

Вие сте много целенасочен човек и за вас е важно да следвате своите желания и цели. Винаги мислите за това как да успеете и не се успокоявате, докато не получите това, което искате.

2) Вашите приятели са най-важни за вас

Оценявате приятелството над всичко друго. Винаги сте готови да помогнете във всяка минута при нужда, и очаквате хората също да ви помогнат. Вие смятате, че да чакате помощ от другите, когато трудностите идват, е нещо нормално. Мислите, че да признаете своята неспособност да се справите сами с всичките проблеми на 100%,  не е никак срамно.

3) Вие се контролирате във всичко

 

Не обичате да говорите много за себе си и поставяте бариерата при среща с нови хора. Вероятно намалявате тази бариера постепенно, когато започнете да  опознавате хората и да им се доверявате. Но, като цяло, смятате, че това е най-добрата защита, и разчитате на собствената си преценка за характера на околните.

4) Вие сте открити, честни и грижовни

Вие сте горди от факта, че се грижите за другите. На вас ви харесва да помагате на тези, които са важни за вас, обичате да споделяте с любимите хора своите чувства и преживявания. Може би малко криете душата си, но се опитвате да живеете оптимистично с усмивка на лице.

5) Винаги взимате пример от най-добрите

Винаги се опитвате да изглеждате добре, защото знаете, че ако самите вие не се погрижите правилно за себе си, то никой няма да го направи. Вие сте доста интровертна личност, рядко се включвате в някакъв бизнес, без да оценявате възможностите за рискове и печалба от последиците.

6) Вие се характеризирате като свободни и спонтанни

Както в посоченото по-горе кредо – правите в живота това, което искате, и не ви е грижа за последиците, докато не се сблъскате с тях. Водите богат и разнообразен живот и за вас е по-добре да рискувате да опитате нещо ново и да се забавлявате, отколкото да се откажете и никога да не разберете какво е можело да се случи.

7) Вие потискате своите желания, за да избегнете разочарование

Ненавиждате провалите и неуспехите, така че често си поставяте постижими цели, или сами се убеждавате, че не можете да направите нещо, а в случай на провал, не изпитвате чувство на срам. Понякога трябва да поемете риска. И дълбоко в себе си вярвате, че сте в състояние да направите повече, отколкото  признавате пред себе си.

8) Искате да изпитате живота до краен предел

Вие не искате да се сложите край в живота си на нещо, за което ще съжалявате, и затова към всяка работа се отнасяте със загриженост, оптимизъм и увереност.  Така получавате всичко, което можете да получите. Вие сте трудолюбиви и енергични, обичате да бъдете постоянно заети. Харесва ви да се обграждате с приятели.

Вижте още: Тест: Кой мистичен квадрат ви описва най-добре?

9) На вас ви са чужди условностите, обичате да експериментирате

 

Вие лесно се отегчавате, за това вашите приоритети непрекъснато се променят. Често решавате проблемите по необичайни начини и не като другите. Думата „нормално“ не е за вас. Хората са привлечени от вас, защото сте един много интересен човек.

Ето как обикновения триъгълник може да определи вашия тип личност. Психологията е мистериозна и мощна наука, която намира подход дори чрез формата на един триъгълник.

Какъв е вашият резултат? Той съвпада ли с начина, по който мислите за живота?