НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие

Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие

0
Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие
Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие

В днешно време жертва на магия може да стане всеки, но лошата новина е, че малцина разбират за това. Ако изведнъж в живота ви “нещо се обърка”, по някаква незнайна причина започнат да се случват “поредица от неприятности” или внезапно се появи заболяване, а лекарите вдигат рамене и не могат да разберат причината – това най-вероятно означава, че са ви направили “нещо”. В този случай е по-добре да се
обърнете към специалист, който да определи вероятността от евентуално външно негативно въздействие по определени признаци.

Екстрасенсите не разграничават направената магия като черна и бяла. “Черната магия” – това е определение на обикновения човек. За екстрасенса магията представлява инструмент, подобен на нож. А с нож може както да се реже хляб, така и и със същия нож – да се убие човек. Поради това ножът не може да се класифицира нито като бял, нито като черен.

С магията всичко се случва примерно така. Всичко зависи от вътрешните граници и етиката на магьосника, използващ силата на магията за добро или лошо на другите. Магията, причиняваща зло се счита за черна, а сред хората са разпостранени понятия като: уроки, омагьосан, заклинание, проклятие. Нека да разберем какво означават те.

Видове външни въздействия

Уроки – непреднамерено повреждане на аурата на друг човек. Пътувайки с градския транспорт или по време на работа сте се спречкали твърде емоционално с някого, и така нататък. Ако след това безпричинно ви заболи главата, корема, гърлото – имате увреждане на аурата, между другото, познати са много тежки форми на непреднамерени външни въздействия и увреждания.

Магия – съзнателно причиняване на вреда на друг човек, посредством прилагането на различни магически заклинания и ритуали.

Заклинание – това действие, въпреки че се отнася към любовните магии, според мен е особен вид магия, която променя съзнанието и кармичния път на друг човек. Има много разновидности и странични ефекти от извършването на подобни заклинания. Появяват се заболявания, безсъние, апатия, депресия, агресия към близките.

Проклятие – силна магия, която кардинално променя и разрушава структурата на жизнената енергия на човек.

Родово проклятие – това е силна магия подобна на проклятието, само че магическото въздействие е насочено към цял човешки род и засяга всички родственици от определена кръвна линия. Често проклятието се простира още от минали прераждания.

Магии, уроки, проклятия, заклинания и други подобни, екстрасенсите наричат магическа работа или магическо въздействие.

Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие

Думата “магия” означава, че някой човек е направил “нещо лошо” на друг човек със собствените си ръце. Той е призовал някои духове или сили на тъмния свят и се е уговорил с тях за изпълнението на едно или друго дело. Законите са едни и същи навсякъде. Магьосникът просто е намерил специалисти (духове), които срещу определено заплащане, се ангажират да изпълнят, това, което той иска от самия човек – такова въздействие се нарича екстрасензорно. Обикновено екстрасензорното (разрушително) въздействие се свежда до астрални удари с различна степен на тежест.

Как да определите оказано ли е върху вас външно влияние или не?

Ето някои съпътстващи признаци:

Ако често се събуждате без никаква причина в периода между 3 и 5 часа сутринта и не можете да заспите – това е почти 100% знак, че на вас ви е направена магия.

Изведнъж се появява усещане за стягане и натиск в областта на гръдния кош – обикновено означава проникване в собствената ви аура на чужда за вас енергия и опит за магическо или екстрасензорно въздействие.

Събитията в живота ви придобиват рязко разрушителен характер. Вие не се наспивате. Сънувате кошмари или изведнъж просто преставате да помните сънищата си. Може би всичко това се дължи именно на магическо въздействие.

Изведнъж рязко сте променили навиците си. Организмът ви неадекватно реагира на алкохол. Вие сте започнали да пиете много вода (чай, кафе). Налице е трайно чувство на вътрешно безпокойство. Не можете да си намерите място. Започнали сте бързо да отслабвате или обратно, да наддавате на тегло.

Безпричинно се е влошило здравето ви. Чувствате неразположение, слабост, имате усещане за тежест в цялото тяло. Влошило се е състоянието на кожата ви, завладяла ви е апатия, депресия, силно главоболие и всичко това без да се идентифицират медицински причини.

Магия, уроки, проклятие! Признаци на външно негативно въздействие

Вижте ощеТайната и способностите на хората с кафяви очи, за които дори самите те не знаят

Много добре се чувства отрицателната енергия от децата и животните. Така че, ако и едните, и другите “не ви харесват” или драстично са променили отношението си към вас (и се наблюдават и другите симптоми, изброени по-горе), най-добре е да се обърнете към лечител или екстрасенс.

Признаците за негативно въздействие много често трудно да се диагностицират. Самият човек винаги подсъзнателно чувства, че с живота му, нещо не е наред и колкото по-бързо предприеме действия, толкова по-малки ще бъдат последствията.

Много хора се замислят за причините – защо се правят тези неща? Като правило, това е насочено към изтичането на вашата енергия, вашият потенциал за изобилие, материалното ви благосъстояние, успех, здраве, способности, младост, живот и много други неща, полезни и необходими.

Информация! Много от “черните паразити”, които не трябва да бъдат наричани магьосници, защото истинските магьосници са наясно със своите отговорности и със законите на равновесието във Вселената, нанасят щети и астрални удари използвайки снимки, публикувани от вас в социалните мрежи, където се намира много допълнителна информация, от която те се нуждаят, например – денят на раждането ви.

Хареса ли ви статията? Споделете я с приятелите си!