НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Момичетата над 40 – да, те са момичета! Разберете защо!

Момичетата над 40 – да, те са момичета! Разберете защо!

1
Момичетата над 40 – да, те са момичета! Разберете защо!
Момичетата над 40 – да, те са момичета! Разберете защо!

Момичетата над 40 отдавна са забравили романтиката на 15-годишните, активния ентусиазъм на 25-годишните и рационалността на тези, които са на 30. Те са видели много. После присвиват очи и ги отварят…

И виждат един нов свят, нов човек, нов живот…

Те отново вярват в по-доброто, знаят кое е лошото, защото, като правило, вече са го преживели. И те са оцелели – именно с цел отново да вярват в по-доброто.

Те получават най-доброто, защото са в състояние да го видят, дори и там, където другите не виждат нищо. Те имат отчетливо зрение, остър слух и нежни ръце.

Те са красиви. Не просто симпатични. Те са невероятно красиви, защото  признават, че имат именно този пъп, имено тези гърди, този нос и тези крака. Те са се научили да обичат тялото си.

Те знаят тайната да бъдат момичета над 40. Те вече са преминали през шегите за “милионите”, “кариерата”, “успеха” и “социалния статус”. Сега знаят точно какво е най-важното нещо – не това, което се показва по телевизията, не това, което се пише в интернет, не са важни публикациите в социалните мрежи и различните обучения.

Те знаят само най-важното и си мълчат. За това, че най-важното в живота е самия живот: вкус, цвят, ритъм, миризма, възможността да се наслаждават на всичко това всеки ден.

Те нямат дълги усъвършенствани фрази, готови техники за съблазняване и дежурни средства за измъкване.

Те са престанали да бъдат “в активно търсене”. Те са намерили това, което им е било нужно през тези години – себе си. И се оказва, че тези, които са истински, са много по-интересни за всички около тях. Е, почти всички, а за достойните мъже – още повече.

Отново те могат да плачат горчиво и да се смеят развълнувано. Те вече са излезнали от своята маска на благопристойност, искания, забрани и разрешения. На тях им е писнало да държат и разтварят ръце към свободата, чувственоста, истината…

Те живеят, както дишат: ту рязко, след това тихо, след това внимателно и едва доловимо, а след това бързо и безразсъдно… Вдишват ритъма на живота, живеят в ритъма на дишането. Най-накрая, след 40 те започват да получават това, което искат: да живеят в едно и също време с живота.

Момичетата над 40 са ужасно любопитни. Изведнъж, както са казали израза: “Да, знам всичко за себе си!” започват с “О, момичета, колко е интересно всичко наоколо!” И стартират танци, йога, програмиране, пътувания и готвене…

Те творят и нанизват като мъниста своите нови таланти, рисуват картини, украсят чинии и покоряват планини. И всичко това им се получава. Момичетата на 40 съвсем не са лелки.

Те носят дълги поли, защото това е много красиво. И къси поли също носят, носят и дънки. Слагат си различни бижута – от родни до индийски, захвърляйки в шкафа скъпите “фирмени” бижута. На тях вече не им трябва да се доказват с това, че “аз имам диаманти.” Просто трябва да им харесват.

Те не искат да знаят нищо за “модерното”, “тенденцията” и “през ​​този сезон.” Имат нужда да им е красиво, което е много женствено, топло и приятно.

Момичетата над 40 спират да броят калориите. Поради това, че любовта, интереса, движението, страстта, вдъхновението, работят много по-добре от фитнес залите и пластичните операции. Ето защо те са станали толкова красиви …

Вижте още: История, която ни учи да напуснем хората, които не ни заслужават

Момичетата над 40 са изпратили далече и за дълго време всичко, свързано с мениджмънт, мотивирани разговори и трансформиращи живота речи. Те знаят цената на всяка минута, навсякъде успяват, никога не закъсняват, защото за никаде не бързат. Не се бъркат. Не се карат. Не търсят.

Те просто живеят. И просто знят, че дори и след още 40 години, ще бъдат интересни.