Нумероложката Хилари Картър смята, че дешифрирайки датата си на раждане, вие ще узнаете истината за себе си.

Датата на раждане може да разкаже много не само за възрастта или зодията ви. Всичко е много по-сериозно.

Според нумеролозите, датата на раждане дава информация за характеристиките на личността ви, вашите силни и слаби страни. Тя може да ви помогне да намерите правилния път в живота.

Въпреки това, кармичната нумерология е отива още по-далеч.

„Всички числа носят определена енергия – обяснява Хилари Картър.

„Като се има предвид датата на раждане, кармичният нумеролог вижда уроци, избрани за душата в този живот, наречени житейски път.“

Това се основава на убеждението, че душата ни живее много животи, които са предназначени да преминат различни пътища с помощта на мъдростта, придобита от предишните животи.

Има 11 житейски пътя и всеки от тях има своя собствена мисия.

„Знаейки своя житейски път можете да разберете по-добре себе си, проблемите, върху които трябва да се съсредоточите, и да откриете своите кармични задачи. С една дума, тя може да ви помогне да продължите напред“, казва Хилари.

Как да се изчислите житейския си път?

Запишете датата си на раждане, а след това сумирайте цифрите от деня, месеца и годината, докато не получите една цифра, освен ако се получи 11 или 22, които са  различни житейски пътища.

Например, ако сте родени на 31 декември 1988 година, изчислете житейсия си път, както следва: 31 = 3 + 1 = 4, 12 = 1 + 2 = 3, 1988 = 1 + 9 + 8 + 8 = 26. След това, 2 + 6 = 8. След това добавете всеки номер: 4 + 3 + 8 = 15, намаляване отново до една цифра чрез добавяне на 1 + 5 = 6.

Вашият жизнен път е 6.

Ето какво казва житейският ви път?

Житейски път 1.

„Номер 1 – това е началото на свободата. Най-опасното нещо за вас е да станете прекалено егоцентрични и да мислите, че винаги сте прави“, каза Хилари.

Кармичен урок: Имате енергията, която носи нещо ново в света. Ако го намерите, не забравяйте, че вие ​​сте в състояние да започнете на чисто и на вас ви е по-лесно, отколкото за повечето хора.

Хората с числото 1, са открити и приятелски на външен вид, но вътрешно са упорити. Те имат трудно детство, но са късметлии на средна възраст.

Тези хора имат слаби бъбреци, пикочен мехур и гениталии. Те са склонни към изпадане в депресия и промени в настроението. Те постигат успехи в дейности, свързани с водата.

Житейски път 2.

„Това е символ на двойственост. Научете се да си сътрудничите не само със семейството, но също така и с колегите и приятелите си“, съветва Хилари.

Кармичен урок: Вие сте емоционално отворени, използвайте това умение за развитие на съпричастност, която ще помогне на душата ви да расте. Но не  поставяйте нуждите на другите над себе си, защото това ще доведе до стрес.

Имате традиционен начин на мислене и обръщате специално внимание към детайла. Вие ще свършите прекрасно всякаква работа.

Най-добрата възраст за вас – 45-47 години.

Хората, родени с жизнен път 2 –  са предразположени към заболявания на червата, кожни заболявания, болести на кръвта и гърба.

Не е препоръчително да залагате или да извършвате залози на борсата, тъй като това води само до разруха и дори може да доведе до смърт.

Най-добре е да работите с хора или да се свързвате с природата и биологичното земеделие.

Житейски път 3.

„Номер 3 е посветен на изучаването на духовността“, казва Хилари.

„В този живот трябва да научи, че божественото не е „някъде там“, а вътре в себе си.“

Кармичен урок: Вие се обръщате към всичко духовно, но внимавайте да не се откъснете от реалността.

За вас са перфектни тай-чи или йога, защото те съчетават духовна дисциплина с физически упражнения.

Вие  сте независим, оптимистично настроен и общителен, но също така и упорит. Най-добрата възраст – 34-38 години.

Физически сте много силни и се развивате по-бързо от останалите, но е вероятно да имате психични проблеми.

По-добре е да свържете живота си с области, в които да се изразявате, например, можете да станете музикант, учител, писател, художник, говорител.

Житейски път 4.

„Трябва да се научат да разпознават ограниченията. Душата по този начин често е изправена пред ситуации, в които е някакси блокирана. “

Кармичен урок: Не стойте в ситуации, които не ви помагат да растете. Освен това, трябва да се научите да слушате другите, тъй като това ще ви помогне да станете по-отворени.

Вие сте послушен и колеблив, но и добър човек. Лесно се наранявате. Най-добрата възраст – до 38 години.

Вие сте красиви на външен вид. Възможно е да имате проблеми с червата и дихателната система, както и да страдате от чести вирусни заболявания. При жените са възможни проблеми, свързани с половите органи.

Най-добре е да изберете професия, свързана с комуникация, връзки с обществеността, организиране на тържества, както и производство на вълна.

Житейски път 5.

„Числото 5 е посветено на свободата. Вашата душа е готова да унищожи психическите и физическите граници, които не ви позволяват да се изразявате“,  обяснява Хилари.

Кармичен урок: трябва да бъдете свободни във всички области на живота си.

Напишете списък на 5 от най-важните си цели и винаги, като се обръшате назад,  обръщайте внимание на това, което сте постигнали, и останате фокусирани.

Стигате до крайности. Вие можете да бъдете целенасочени или мързеливи, целомъдрени или разпуснати и т.н.

След 42-годишна възраст вашият живота значително  ще се подобри. Имате добро здраве, но чувствителни черва, възможни са хипертония и проблеми с кръвта.

Вие сте комарджия, но не забравяйте, че всеки хазарт ще води до загуба на всички средства.

Амбициозните хора с жизнен път 5 заемат лидерски позиции.

Житейски път 6.

Хилари казва: „Номер 6 е число на любов и хармония. Този вариант дава възможност да  почувствате енергията на щедростта. “

Кармичен урок: Поемате отговорност. По този начин хората се оказват в ситуации, в които  могат да помогнат на другите. Отговорността трябва да се превърне във втора природа за вас, вие трябва да помогнете на слабите хора и животни.

Вие имате много развита интуиция. Вие сте роден лидер и новатор. Винаги си поставяте високи цели, но се страхувате от провал.

Благоприятна възраст – 40 години.

Често ви боли глава или се чувствате замаяни, имате слаби бели дробове, сърце и кости. Можете да бъдете чудесен финансист, адвокат, ръководител, учител или свещеник.

Житейски път 7.

„Числото 7 – балансиране на сърцето“, казва Хилари.

„Вашата душа се стреми да споделя любовта и отваря сърцето на дълбоко ниво.“

Кармичен урок: Използвайте уменията си, за да помагате на другите. Този живот е свързан с други хора. Защо не се занимавате с доброволен труд? Ще бъдете по-полезни, отколкото си мислите.

Вие сте оптимист, оратор, обичате да сте център на вниманието.

След 40 години вие ще намерите стабилност.

Здравето ви не е много стабилно, можете да имате проблеми със стомаха и бъбреците. Обичате да харчите пари.

Хората с номер 7 са отлични говорители, така че се справят добре в учителската професия, в търговията и като свещеници.

Житейски път 8.

„8 – е възможност да научите как да съчетаете вашите нужди с вашите желания“, казва Хилари.

Кармичен урок: Имате постоянно усещане, че нещо все не ви достига. Можете да губите твърде много, защото мислите, че „трябва да го имате.“

Преди да купите нещо, си задайте въпроса: трябва ли ми или аз просто го искам?

Вие сте упорити и консервативни. Имате силен вътрешен мир и добро здраве.

Скоро ще стигнете до успеха и финансовото си благосъстояние, като инвестирате разумно. Най-добре е да работите в една стабилна и надеждна компания.

Житейски път 9.

„Хората с цифра 9 могат да бъдат изключително щедри, но в същото време, егоцентрични“, казва Хилари.

„Животът не се върти около вас, така че понякога трябва да заставате на мястото на другите.“

Кармични уроци: открийте себе си в ситуации, в които имате друг избор, освен това как да помогнете на любимия човек или животно. Ключов урок – научете се да отстъпвате и да давате безусловна любов.

Вие сте чувствен, емоционален, а понякога и импулсивен. Вие по същество сте идеалист.

Най-благоприятната възраст – от 35 до 55 години.

Хората с номер 9 често страдат от безсъние, очни заболявания и сърдечно-съдови заболявания. Най-доброто нещо, в  което да реализират потенциала си, е да станат писател, художник, дипломат или актьор.

Вижте още: Трите зодии, които изведнъж ще забогатеят през 2017 г.!

Житейски път 11.

Хилари казва: „Да си числото 11 означава имаш VIP-паспорт в този живот. Благодарение на упоритата работа и огромния късмет, всички ваши мечти може да се превърнат в реалност“.

Кармичен урок: През целият ви живот вие ще жадувате за промяна. Възползвайте се от предоставените възможности да измените ситуацията в обществото, както в малки, така и в големи мащаби.

Житейски път 22.

Хилари казва: „Хората от житейски път 22 не трябва да се прераждат, за да научат повече уроци на живота. Те би трябвало да помагат на човечеството. Можете да вдъхновявате другите и вие сте изключително дълбок и мъдър човек. “

Kармичен урок: Не пропускайте тази възможност да споделяте своите знания. Живейте на чисто живота си, бъдете любезни със себе си и останете положителни. Ако смятате, че сте се подхлъзнали към негативното, тогава трябва да се уедините.