Бащата на младоженеца в тази история искал да помогне на сина си, но съвета му се оказал, грешен!

Динамиката и очакванията на брака са се променили значително през последните няколко поколения. Преди няколко десетилетия, жените трябвало да бъдат подчинени на мъжете си, но възходът на феминизма е променил доста правилата!

Това, което този младоженец, е преживял по време на първата си брачна нощ, просто е урок за много други млади момчета.

В нощта преди сватбата, бащата на Франк седнал до него, изпили по една чаша бира и разговорът започнал: „Франклин, сине мой, ето един съвет. На първата брачна нощ с майка ти, свалих панталоните си и казах: Ето, сложи ги ти!“

Тя ми каза: „Но аз не мога да ги нося, защото те са твърде големи“. И тогава й казах, че от сега нататък аз ще нося панталоните в нашето семейство – и тя разбра всичко“.

Франк запомнил съвета на баща си и в крайна сметка решил да го използва. На следващата вечер, след сватбата, той и неговата годеница, Джулия влезли в стаята и се преоблекли в по-удобни дрехи. Когато булката се отпуснала, Франк дал панталоните си и казал: „Опитай се да ги сложиш“. „Аз не мога! Те няма да ми станат! „- казала Джулия.

„И така: в нашите отношения аз ще нося панталоните. И винаги ще бъде така. Не забравяй, че…“. След няколко секунди Джулия свалила панталоните си и ги хвърлила на Франк. „Опитай се да сложиш моите!“ Франк се опитал да обуе панталоните й, но това било невъзможно. Той се отказал и казал: „Скъпа, аз не мога да ги обуя. Не ми се получава.“

Вижте още: Момичетата на 40 – да, те са момичета! Разберете защо!

„Така…“ – казала Джулия. „и винаги ще бъде, ако продължиш да бъдеш женомразец!“

Можем да кажем с увереност, че булката затапила младоженеца си!

А какво е вашето отношение към равенството между половете?