НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Каква жена сте? Изберете медальон и разберете веднага!

Каква жена сте? Изберете медальон и разберете веднага!

Каква жена сте? Изберете медальон и разберете веднага!
Каква жена сте? Изберете медальон и разберете веднага!

Всяка жена обича бижута. Погледнете тези 6 красиви висулки. Коя ви харесва? От вашия избор зависят много неща. Разберете още сега как медальонът, който сте избрали, ще разкрие всичките ви тайни. При нас всичко съвпада!

Вероятно няма жена, която не би била очарована от украшенията. В крайна сметка, това показва, че момичетата винаги си остават момичета. Лично аз съм много привързана към различни видове декорации!

Тестът е просто супер! Красиви жени, пред вас има няколко медальона. Изберете този, който най-много ви харесва и разберете нещо интересно за себе си.

Готови ли сте да се потопите в света на изящните бижута?

Изберете медальона, който сте харесали, и разберете каква жена сте!

Медальон 1. Вие сте жена с много женственост, обичате красивите рокли и си правите прически. Първо отделяте бюджет за нови козметични продукти или каквато и да е грижа за себе си, но не и за храна или неща за дома. Също така, за вас е много важно да имате семейство, но обръщате повече внимание на мъжа си, отколкото на децата. Нашият съвет: ценете своите прекрасни качества в себе си! Сега е толкова трудно да се намери жена, която успява да запази цялата си женственост. Опитайте се да не бъдете пасивна и мързелива, останете спокойна и грациозна.

Медальон 2. Във вас на равно живеят емоциите и блестящия ви интелект. Гледайки към вас, си спомняме поговорката: “Най-секси в човека е душата му.” Всеки момент от живота ви е ценен, преживявате всичко много по-дълбоко и по-емоционално от останалите. Въпреки това, вие, повече от всеки друг, знаете как да се справите с трудностите. Заедно с това имате един много оригинален начин на мислене, стил и способност да отстоявате принципите си. Нашият съвет: използвайте своите способности в полза на себе си и другите. И не се опитвайте да сте песимисти, защото вашата дълбочина е индикатор за вътрешната ви зрялост.

Медальон 3. Вие избирате лаконичността и минимализма. В стила си на обличане и в начина си на живот не слагате нищо допълнително. Вие сте много активна и винаги в движение жена. Ето защо дори и вече на възраст изглеждате “вечно млада” – без да се засягате и с лекота в душата. Нашият съвет: поддържайте баланс между свръхактивността и самопознанието.

Медальон 4. Вие сте една истинска фея! Харесва ви да се занимавате с ръкоделия и занаяти, обичате да правите шикозен костюм за детето си от обикновени парцали. Абсолютно във всичко сте креативни. Такава жена иска да има до себе си човек, който мечтае за хубаво семейство. Нашият съвет: имате нужда от лично пространство, защото вдъхновението са ражда в мълчанието. Премахнете излишните дела и хора от живота си и отделете време за себе си.

Медальон 5. Имате издръжлив характер и железни нерви. Чувствате непреодолимо желание да управлявате и да разширявате своите граници. Имате много остър ум, мълниеносна реакция и бизнес проницателност. В отношението си с хората вие имате доста сериозни изисквания. Може би не напразно, защото се ръководите от опита.

Нашият съвет: не работете толкова много и спирайте се от време на време и да си починете и да се отпуснете. Сложете в ред мислите си и се научете да бъдете в хармония.

Вижте още: Открийте вашето лично число и разберете вашите предимства и недостатъци

Медальон 6. Вие самите сте един истински празник! Вашата душа вечно търси забавления, лукс и разкош. Вашите екстравагантни тоалети и бижута светят по-ярко от слънцето. Вие сте жена, която освобождава емоциите си без колебание, благодарение на това “изпускате парата”. Кариерата за вас не е на първо място. Нашият съвет: опитайте се поне малко да сдържате емоциите си, защото можете да нараните хората, близки до вас. Ако сте допуснали грешка, не пренебрегвайте извинението, защото прошката е характерната черта на всяка истинска жена.