НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Старите кофи и тяхното приложение в градината

Старите кофи и тяхното приложение в градината

0
Старите кофи и тяхното приложение в градината
Старите кофи и тяхното приложение в градината

Варелите и старите кофи се използват не само за съхранение на вода!

В градината

Прикрепете кофата настрани към някаква стълба и можете да я използвате за съхранение на ръкавици и градински маркуч. Чудесно!

Кресла от кофи

Превърнете старите кофи в стол.

За съхранение на играчки

Играчките, които са разхвърляни наоколо или в двора, могат да бъдат опасни, ако случайно ги настъпите. Сложете ги в кофа, а след това лесно можете да стигнете до тях.

Направете си номера на вашата къща

Забравете скучните цифри, изрисувани на стената или на пощенската кутия. Посочете адреса на дома си върху боядисани кофи, пълни с буйна зеленина.

За съхранение на посуда или напитки за пикник

Необходимо е да организирате пикник? В по-малките кофи може да държите  чинии, а в по-големите – напитките с кубчета лед.

Поцинковани вани

Използвайте много зеленина, за да направите висока оградна стена. Тя ще направи живота ви още по-личен, така че можете да създадете своя собствена тайна градина!

Езеро

Ако винаги сте искали да имате изкуствено езеро с рибки и водни лилии, няма нужда да харчите големи средства, за да създадете едно скъпо езерце в земята. Използвайте голям контейнер, за да създадете свое собствено езерце!

Вани за отглеждане на растения

Ваните са идеални за отглеждане на растения във вашия двор или тераса. Просто ги напълнете с пръст и посадете любимите си растения!

Произведение на изкуството от кофи

Подобно подреждане на кофите ще направи вашите идеи за цветната градина в реалност! Ако искате да посадите нещо, то вие можете да го направите, разкривайки творческия си потенциал.

Декор за верандата

Старите кофи са идеални за съхранение на дърва за огрев и сухи борови шишарки.

Водопад от цветя

Провесете поцинкована кофа от едната страна и когато растението започне да расте, то естествено ще натежи и ще създаде един красив водопад от цветя.

Свещник

Комбинирайте най-доброто от двата свята – свещ и растения! Това без съмнение ще създаде магическо чувство, когато залязващото слънце застане под хоризонта.

Вижте още: Трикове, които моментално отстраняват дъха на чесън

Огнище на открито

Закритите камини действат доста успокояващо и релаксиращо. През летните месеци можете да запалите огън в кофа на открито, който ще създаде необходимата атмосфера.

Креативни контейнери

Кофите и ваните могат да се използват за по-важни цели освен за превоз на пясък на плажа. Създайте си великолепно езерце с красиви плаващи свещи. Вие със сигурност ще намерите нещо, което е най-подходящо за вашия двор.