НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!

Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!

0
Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!
Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!

Подсъзнанието е способно да разкрие вашия най-силен страх. Направете този тест, като отговорите само на един въпрос, и се уверете, че е верен!

Проективните тестове помагат да разберете състоянието на човешкото съзнание, личността, ценностите, целите, механизмите на защита, страховете, комплексите, травмите и много други. Тези тестове разкриват какво се крие в подсъзнанието ви и дали не може дадения проблем да бъде решен по друг начин.

Проективните тестове използват психологическия феномен, наречен “проекция”, който е защитен механизъм, когато чувствата, желанията и собствените ви импулси приписват качества на друг обект, човек или външни явления.

Днес, ние ви предлагаме тест, който показва най-големия ви страх. Какво видяхте на картинката на първо място? Кой елемент привлече повече вниманието ви? Разберете какво означава.

Научете кой е вашият страх с тест за подсъзнанието!

1) Момиче.

Ако вашето внимание е било привлечено от малко момиче, седнало на тревата, означава, че най-вероятно все още у вас съществуват репресирани емоции от ранна детска възраст или безсъзнателна травма.

Това могат да бъдат травма или събитие, които са настъпили в ранна детска възраст. Има опасни или травматични събития, които потискат съзнанието ви, но въпросът е в това как да се върнете в събитията, за да ги съживите в паметта си и да елиминирате негативните последствия.

Ето примери за травми или страхове, които подсъзнанието може да потискате: рискът от смърт по време на раждане, липса на интимни отношения с майка ви (недостатъчно обич, прегръдки, целувки), чувство за изоставяне, липса на внимание към нуждите на детето, оставяни сте сами за дълго време в болницата, и т.н.

Видяхте ли нещо друго? Вижте какво означава то.

2) Пеперуда.

Пеперудата е от централните елементи на картината, така че тя може да привлече вниманието ви. Това насекомо има различни значения в различните култури.

Например, сънуването на пеперуди се счита за добра поличба и означава, че идва нещо ново в живота ви.

Въпреки това, ако пеперудата изчезне в тъмнината, това може да означава, че нещо не върви както трябва или че ще пропуснете съдбоносен шанс.

В някои култури, пеперудите дори се считат за носители на мъртви души, а белите пеперуди – душите на деца, които са починали.

Вие може да чувствате странна връзка с другия свят и може да се окажете в тежка депресия. Може би наскоро е починал някой от семейството ви или ваш роднина.

Ако вашето внимание е било привлечено от пеперудата, толкова по-голяма е вероятността да се обръщате към миналото, за търсите изгубената си душа, своята собствена или на някой друг.

3) Ягода.

Ягодата се намира в центъра на изображението. Тя е символ, който представлява сърцето. В древността тя е смятана за символ на любовта.

Легендата разказва, че след смъртта на Адонис, скръбта на богинята Венера е била толкова силна, че тя никога не е престанала да скърби. Сълзите й с формата на сърце, падали на земята и се превръщали в ягоди.

Ако сте обърнали внимание на ягодата, то най-вероятно ви е страх от неуспешни връзки или несподелена любов.

В същото време вие търсите взаимоотношения с другите хора, което създава емоционален дуализъм. От една страна, вие искате връзка, от друга страна, у вас има необясним страх.

Произходът на тези емоции се крие в отношението ви към родителите ви или в отношението на родителите ви към вас. Тяхната любов е пример и основа за вашите собствени отношения.

4) Череп.

Черепът не е много явен в тази картина, но всички други елементи формират оптична илюзия. Ако пропуснете всички реални елементи и отначало видите черепа, това означава, че имате вътрешен страх от смъртта, който може да бъде под формата на пристъпи на паника и паника в обикновени житейски ситуации.

Страхът от смъртта е нормален за повечето хора, но понякога той се издига до непоносими размери. Този страх може да бъде причинен от определени ситуации.

Може да сте били свидетел на смъртта на някого, били сте участник във форс-мажорни обстоятелства, или преживявате смъртта на член от семейството си.

Може би по този символ представлява мъртъв и забравен член на семейството.

5) Дървета.

В тази картина виждаме 2 дървета, разположени в периферията, а короните им са свързани, като образуват мост.

Това означава, че на вас са присъщи две индивидуалности.

В екстремни случаи, тази двойственост се изразява в биполярно разстройство или шизофрения.

Смешното е, че един от тези типове хора (или и двата) са само проекция на вашите емоции, решения, настроение и т.н. Невъзможно е да се опише, защото е много индивидуално и изисква дългосрочно проследяване.

Вижте още: Замислете се: Тест от 15 провокативни въпроса

Ако имате много рязка промяна на настроението или прекомерни симптоми, които пречат на ежедневието ви, е необходимо да посетите специалист.

И накрая, подчертаваме, че този тест не е медицинска диагноза. Това е само тест, който може да даде много обща информация за вас.

Преди да направите каквито и да било заключения за състоянието си, винаги е необходимо да се консултирате със специалист в тази област. Надяваме се, че този тест ви е харесал, и сте научили нещо ценно.